filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Zoekt u een Mitsubishi Split Airco?

Bent u zich aan het oriënteren in de wereld van airco’s en wilt u een Mitsubishi Split Airco kopen? Bij H&C Systems bent u aan het juiste adres! Wij zijn experts in de airconditioningssector en bieden u een complete catalogus aan van airconditioning- en verwarmingstoestellen van de beste merken op de markt. In onze webwinkel vindt u alle modellen die wij aanbieden van de belangrijkste en meest bekende merken op de markt zoals Mitsubishi, LG, Toshiba, Panasonic, TCL, Gree en Haier. Door een Mitsubishi Split Airco te kopen maakt u een goede keuze. U kunt er elke ruimte in uw woning of kantoor mee koelen of verwarmen. Dat betekent dat u tijdens hete dagen geniet van een heerlijk koele omgeving en dat het tijdens koude winterdagen behaaglijk warm is. Het hele jaar door zult u een gelijkmatige temperatuur ervaren die altijd comfortabel aanvoelt. Er kunnen meerdere binnenunits gekoppeld worden aan slechts één buitenunit. De innovatieve inverter technologie zorgt ervaar dat de airconditioner op een proportionele manier het gevraagde vermogen levert. Dit voorkomt het telkens opnieuw opstarten van de airco wat energieverslindend is. Door deze modulatie bespaart u veel energie waar u zowel het milieu als uw eigen portemonnee een plezier mee doet.Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Mitsubishi Heavy Diamond Design Split airco SRK25ZSX-WB

1.326,45

excl. btw

1.605,00

incl. btw
visibility

Mitsubishi Heavy Diamond Design Split airco SRK35ZSX-WB

1.471,07

excl. btw

1.779,99

incl. btw
visibility

Mitsubishi Heavy Diamond Design Split airco SRK50ZSX-WB

1.764,46

excl. btw

2.135,00

incl. btw
visibility

Mitsubishi Heavy Diamond Split airco SRK25ZSX-W

1.260,33

excl. btw

1.525,00

incl. btw
visibility

Mitsubishi Heavy Diamond Split Airco SRK35ZSX-W

1.396,69

excl. btw

1.689,99

incl. btw
visibility

Mitsubishi Heavy Diamond Split Airco SRK50ZSX-W

1.702,48

excl. btw

2.060,00

incl. btw
visibility

Mitsubishi Split Airco MSZ/MUZ-HR25VF

500,00

excl. btw

605,00

incl. btw
6%
visibility

Mitsubishi Split Airco MSZ/MUZ-HR35VF

560,33

528,92

excl. btw

678,00

639,99

incl. btw
10%
visibility

Mitsubishi Split Airco MSZ/MUZ-HR50VF AANBIEDING

884,29

793,38

excl. btw

1.069,99

959,99

incl. btw

Perfecte Mitsubishi Split Airco van H&C Systems

Bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw huis te koelen en te verwarmen? Wist u dat het mogelijk is om meerdere ruimtes tegelijk te koelen of te verwarmen? De airco die u dan aanschaft is de Mitsubishi Split Airco. De Mitsubishi Split Airco bestelt u heel gemakkelijk in de online webshop van H&C Systems. Een Mitsubishi Split Airco is in staat om meerdere ruimtes te koelen of te verwarmen met slechts één buitendeel. Meerdere binnenunits worden dus aangesloten op één buitenunit. De huidige systemen maken daarbij gebruik van een warmtepomp. Wij bieden u een uitgebreid assortiment in airconditioning en verwarmingssystemen, waarbij we u garanderen dat u de Mitsubishi Split Airco nergens goedkoper zult vinden. Met de Mitsubishi Split Airco regelt u het hele jaar door een heerlijk en gezond binnenklimaat, ongeacht de temperatuur buiten!

Mitsubishi Split Airco hoge kwaliteit

H&C Systems biedt alleen producten van hoge kwaliteit, daarom bent u ervan verzekerd dat u met onze Mitsubishi Split Airco jarenlang een zeer goed functionerend systeem in huis of in uw bedrijf gehaald hebt. De Mitsubishi Split Airco is daarbij ook nog bijzonder energiezuinig en stil, u hoort vrijwel niet dat er een airco aan staat, zelfs als deze op volle capaciteit draait. Alle Mitsubishi airco’s gaan lang mee. De gescheiden vinnen verzamelen niet veel stof wat een ongestoorde, efficiënte werking bevordert. U heeft daarom jaren plezier van uw Mitsubishi Airco. De airco’s zijn voorzien van de innovatieve inverter technologie. Deze technologie zorgt ervoor, dat het vermogen van de split airco wordt aangepast aan de warmtevraag. Het energieverslindende opstarten wordt hierdoor geminimaliseerd. Met de gasprijzen van tegenwoordig is een Mitsubishi Split Airco sowieso een verstandige aankoop.

Mitsubishi Split Airco zelf installeren

U installeert de Mitsubishi Split Airco zelf of laat dat iemand anders voor u doen, H&C Systems is alleen de leverancier. Natuurlijk zijn we u wel behulpzaam bij het vinden van een gecertificeerde F-gasmonteur om uw airco aan te sluiten. Wij zijn in staat om snel de Mitsubishi Split Airco te leveren, omdat we alles direct uit onze eigen grote voorraad betrekken. U kunt bij H&C Systems voor nog veel meer terecht, we sommen het even voor u op:

  • airco's,

  • warmtepompen,

  • leidingen,

  • accessoires,

  • montagekanaal.

We begrijpen het volkomen als u vragen heeft over het installeren van een airco in uw huis, kantoorpand of bedrijf. Ook heeft u wellicht vragen over welke airco het meest geschikt is. H&C Systems adviseert u graag! Neem vandaag nog even contact met ons op en voor u het weet is de airco geïnstalleerd en geniet u van een prettig woon- en leefklimaat.