filter_list

Filter

0
Onbeperkt

TCL TAC-12/XA71 airconditioning kopen

Bent u op zoek naar een specifieke airconditioning zoals een TCL TAC-12/XA71? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij H&C Systems. De TCL TAC-12/XA71 airconditioning is een klimaatbeheersingssysteem dat uitblinkt in prestaties, efficiëntie en gebruiksgemak. Met een breed scala aan kenmerken is dit systeem ontworpen om u te voorzien van maximaal comfort in verschillende omgevingen en weersomstandigheden. Een van de opvallende kenmerken van de TCL TAC-12/XA71 is zijn indrukwekkende koelcapaciteit. Met een vermogen van 12.000 BTU (British Thermal Units) is dit systeem in staat om zelfs de warmste ruimtes snel en effectief af te koelen. Of het nu gaat om uw woonkamer, slaapkamer of kantoor, deze airconditioner levert krachtige koelprestaties. De TCL TAC-12/XA71 airconditioner biedt ook meer dan alleen koelen. Het beschikt over verschillende modi, waaronder verwarmen, ontvochtigen en ventileren. Dit maakt het geschikt voor gebruik gedurende het hele jaar. In de winter houdt de verwarmingsfunctie u warm en comfortabel, terwijl de ontvochtigingsmodus overtollig vocht uit de lucht verwijdert. De ventilatiefunctie zorgt voor frisse lucht, wat bijdraagt aan een gezondere leefomgeving.Weergave:


Bezig met laden...
visibility

TCL Split Airco TAC-12 CHSD / XA82IN

Nieuw Model!!

475,20

excl. btw

574,99

incl. btw
visibility

TCL Split Airco TAC-12/XA71

Highlights: Deze airco wordt geleverd inclusief: Koelleiding 3m Condensslang 3m Elektrokabel (4 x 1,5) 4m Elektrokabel (3 x 1,5) 2m

404,96

excl. btw

490,00

incl. btw

TCL TAC-12/XA71 met inverte technologie

De TCL TAC-12/XA71 maakt gebruik van geavanceerde inverte technologie. Dit betekent dat de compressor continu actief blijft en zich aanpast aan de omstandigheden in de omgeving. Hierdoor werkt het systeem efficiënter en verbruikt het minder energie, wat resulteert in lagere energiekosten en een verminderde ecologische impact. De TCL TAC-12/XA71 is ontworpen met stille werking in gedachten. Dit zorgt voor een rustige en vredige binnen omgeving, zonder storende geluiden. Zelfs in de nachtmodus, waarin het geluidsniveau nog verder wordt verlaagd, kunt u genieten van een ongestoorde nachtrust. De binnen unit van deze airconditioner heeft een modern en strak ontwerp dat perfect in verschillende interieurs past. Bovendien wordt het systeem geleverd met een afstandsbediening en biedt het de mogelijkheid om via uw smartphone te worden bediend, waardoor u de temperatuur en instellingen eenvoudig kunt aanpassen, waar u zich ook bevindt.

Meer weten over de TCL TAC-12/XA71 airconditioning van H&C Systems?

De TCL TAC-12/XA71 airconditioning biedt krachtige koelprestaties, energie-efficiëntie, geavanceerde functies en gebruiksgemak, waardoor het een uitstekende keuze is voor wie op zoek is naar optimaal binnen comfort gedurende het hele jaar. Met dit systeem kunt u de temperatuur en het klimaat in uw ruimte nauwkeurig regelen, zodat u altijd kunt genieten van een aangename leef- of werkomgeving.