filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Daikin Perfera Split Airco FTXM35R RXM kopen

Bent u op zoek naar een Daikin Perfera Split Airco FTXM35R RXM? Bij H&C Systems bent u aan het juiste adres. De Daikin Perfera Split Airco FTXM35R-RXM is een technologisch meesterwerk op het gebied van klimaatbeheersing. Deze airconditioner vertegenwoordigt het toppunt van comfort, efficiëntie en geavanceerde technologie, en het is een geweldige aanvulling voor elk huis of kantoor. De binnen unit van de Daikin Perfera heeft een modern en strak ontwerp dat naadloos in verschillende interieurs past. Het neemt weinig ruimte in beslag en kan discreet worden geïnstalleerd, zonder afbreuk te doen aan de uitstraling van uw ruimte. Met de gebruiksvriendelijke afstandsbediening kunt u eenvoudig de gewenste instellingen aanpassen. Bovendien beschikt de Daikin Perfera over handige timerfuncties waarmee u de airconditioner kunt programmeren om in- en uit te schakelen op specifieke tijden, wat bijdraagt aan energiebesparing.Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Daikin Perfera split airco FTXM35R/RXM

1.070,25

excl. btw

1.295,00

incl. btw

Kenmerken en voordelen van de Daikin Perfera FTXM35R RXM

De Daikin Perfera is uitgerust met een krachtige compressor die snel en effectief koelt of verwarmt, afhankelijk van uw behoeften. Wat deze airconditioner echter echt onderscheidt, is de inverte technologie. Deze technologie past de compressor automatisch aan om de gewenste temperatuur te handhaven, waardoor het energieverbruik wordt verminderd en de efficiëntie wordt gemaximaliseerd. Dit resulteert in lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk. De Daikin Perfera FTXM35R-RXM is niet alleen bedreven in temperatuurregeling, maar ook in luchtkwaliteitsbeheer. Het beschikt over geavanceerde luchtfiltratietechnologie die allergenen, stofdeeltjes en schadelijke stoffen uit de lucht verwijdert. Hierdoor wordt een gezondere en schonere binnen omgeving gecreëerd, wat vooral gunstig is voor mensen met allergieën of ademhalingsproblemen. Niets is vervelender dan een luidruchtige airconditioner. De Daikin Perfera is ontworpen om fluisterstil te werken, zowel binnen als buiten. Bovendien beschikt het over een speciale slaapmodus die het geluidsniveau verder verlaagt, zodat u ongestoord kunt slapen zonder gestoord te worden door storende geluiden.

Meer weten over de Daikin Perfera Split Airco FTXM35R RXM?

Wilt u meer weten over de Daikin Perfera Split Airco FTXM35R RXM? U kunt direct een kijkje nemen op deze website. Daarnaast staan wij u graag te woord en vertellen wij u graag meer over de kenmerken en voordelen van een Daikin Perfera Split Airco FTXM35R RXM. De Daikin Perfera Split Airco FTXM35R-RXM is een verbluffende combinatie van prestaties, energie-efficiëntie, geavanceerde luchtfiltratie en gebruiksgemak. Het biedt niet alleen een perfect binnenklimaat, maar ook kostenbesparingen op lange termijn en een verbetering van de luchtkwaliteit. Met de Daikin Perfera haalt u geavanceerde klimaatbeheersing in huis, waardoor u het hele jaar door comfort en welzijn kunt ervaren.