filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Daikin Perfera Split Airco FTXM35R RXM kopen

Bent u op zoek naar een Daikin Perfera Split Airco FTXM35R RXM? Bij H&C Systems bent u aan het juiste adres. De Daikin Perfera Split Airco FTXM35R-RXM is een technologisch meesterwerk op het gebied van klimaatbeheersing. Deze airconditioner vertegenwoordigt het toppunt van comfort, efficiëntie en geavanceerde technologie, en het is een geweldige aanvulling voor elk huis of kantoor. De binnen unit van de Daikin Perfera heeft een modern en strak ontwerp dat naadloos in verschillende interieurs past. Het neemt weinig ruimte in beslag en kan discreet worden geïnstalleerd, zonder afbreuk te doen aan de uitstraling van uw ruimte. Met de gebruiksvriendelijke afstandsbediening kunt u eenvoudig de gewenste instellingen aanpassen. Bovendien beschikt de Daikin Perfera over handige timerfuncties waarmee u de airconditioner kunt programmeren om in- en uit te schakelen op specifieke tijden, wat bijdraagt aan energiebesparing.Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Daikin Perfera split airco FTXM35R/RXM

1.106,61

excl. btw

1.339,00

incl. btw

Daikin Perfera Split airco FTXM35R RXM: nergens goedkoper!

De Daikin Perfera Split airco FTXM35R RXM is een modern airco systeem met vele opties. H&C Systems biedt deze airco van de hoogste kwaliteit aan tegen een scherpe prijs. H&C Systems is dé online shop voor airconditioningsystemen. Ons grote aanbod bestaat enkel uit merken van topkwaliteit. De Daikin Perfera Split airco FTXM35R RXM hoort beslist in dat rijtje thuis. Dit elegante wandmodel is haast onzichtbaar en onhoorbaar aanwezig. Deze Daikin Perfera regelt moeiteloos een aangenaam binnenklimaat. Dat betekent koelen in de zomer en verwarmen in de winter. Dankzij de geavanceerde inverter techniek is het energieverbruik laag. Een inverter unit heeft een toeren geregelde compressor, die de koelbehoefte perfect regelt op de vraag van de ruimte. Dit systeem werkt veel efficiënter dan een aan/- uit systeem. Het is gunstig voor het milieu én voor uw portemonnee. Het is de missie van H&C Systems om hoogwaardige en efficiënte klimaatsystemen te leveren. Deze systemen zorgen voor comfort, gezondheid en welzijn in uw woon- en werkomgeving. H&C Systems biedt het grootste aanbod, snelle levering en de beste prijs. Alles wat u nodig heeft voor het hoogste comfort in uw woning of kantoor vindt u bij ons! Wij bieden gegarandeerd de goedkoopste levering.

Deskundig advies over Daikin Perfera Split airco FTXM35R RXM

Op deze website vindt u een uitgebreide specificatie van de Daikin Perfera. Heeft u nog meer informatie nodig voor u tot een bestelling durft over te gaan? Dat is geen enkel probleem. U kunt altijd telefonisch contact met ons opnemen. Onze professionals kunnen u alles vertellen over de airco's die wij aanbieden. Wilt u de airco eerst met eigen ogen zien? U bent welkom om deze in onze showroom te komen bezichtigen. Als u eerst een afspraak maakt weet u zeker dat wij alle tijd voor u hebben. Natuurlijk onder het genot van een kopje koffie.

Snelle levering

Geniet u binnenkort van een behaaglijke temperatuur en een goede luchtkwaliteit? Omdat wij direct uit voorraad kunnen leveren, bezorgen wij uw airco snel. U kunt de airco ook zelf op komen halen. Vergeet niet dat wij enkel de leverancier zijn van de airco. Plaatsing kunt u eenvoudig zelf doen. Wij adviseren om een gecertificeerde F-Gassen monteur de installatie en aansluiting te laten uitvoeren. De garantie van 24 maanden geldt alleen als u een erkend installateur de installatie laat doen. H&C Systems is uw betrouwbare partner als het gaat om klimaatbeheersing en airconditioning oplossingen. Plaats vandaag nog uw bestelling!