filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Daikin Perfera airco kopen

Op zoek naar een Daikin Perfera airco? Zoekt u dan niet verder. Bij H&C Systems hebben we precies wat u nodig heeft voor ultiem binnen comfort. De Daikin Perfera is een symbool van geavanceerde technologie en ongeëvenaarde prestaties op het gebied van klimaatbeheersing, en we hebben een uitgebreide selectie beschikbaar om aan al uw behoeften te voldoen. Wat maakt de Daikin Perfera zo speciaal? Het is een airconditioningsysteem dat uitblinkt in zowel koeling als verwarming, waardoor het het hele jaar door comfort biedt. Met zijn inverte technologie zorgt het voor energie-efficiëntie en lagere operationele kosten, wat gunstig is voor uw portemonnee en het milieu. Als u op zoek bent naar een Daikin Perfera airco, zoek dan niet verder dan H&C Systems. Wij zijn uw betrouwbare bron voor hoogwaardige klimaatbeheersing, deskundig advies en klantgerichte service. Laat ons u helpen om uw binnen omgeving te transformeren in een oase van comfort, ongeacht het weer buiten.Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Daikin Perfera split airco FTXM25R/RXM

Een mooie compacte split airco van het merk Daikin.

976,85

excl. btw

1.181,99

incl. btw
visibility

Daikin Perfera split airco FTXM35R/RXM

1.106,61

excl. btw

1.339,00

incl. btw
visibility

Daikin Perfera split airco FTXM42R/RXM

1.465,29

excl. btw

1.773,00

incl. btw
8%
visibility

Daikin Perfera split airco FTXM50R/RXM

1.702,47

1.561,15

excl. btw

2.059,99

1.888,99

incl. btw
visibility

Daikin Perfera split airco FTXM60R/RXM

1.750,00

excl. btw

2.117,50

incl. btw
visibility

Daikin Perfera split airco FTXM71R/RXM

1.999,00

excl. btw

2.418,79

incl. btw

Comfortabele woonomgeving met Daikin Perfera airco

Heeft u genoeg van de wisselende temperatuur in uw woon- of werkomgeving? Met een Daikin Perfera airco hoort deze ergernis tot het verleden. Bestel uw Daikin Perfera airco bij een betrouwbaar en deskundig adres. H&C Systems is dat betrouwbare adres! Wij hebben jarenlange ervaring in de sector van airconditioners en koeltechniek. Onze professionals kunnen u alle ins en outs vertellen van de airco's die wij aanbieden. H&C Systems is dé online shop voor airconditioning systemen. Wij bieden een uitgebreide catalogus van airco's. U treft bij ons alleen de beste merken op de markt aan. Daikin is een gerenommeerd merk dat bekend staat om de hoge kwaliteit en duurzaamheid. De Daikin Perfera airco blinkt uit in koeling en verwarming. Moeiteloos houdt deze kanjer uw binnenklimaat op de gewenste temperatuur. In alle seizoenen geniet u van een comfortabele woonomgeving. Door de inverter techniek is het energieverbruik laag. De airco schakelt niet continu aan en uit bij temperatuurschommelingen, maar gaat in de spaarstand. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. De binnentemperatuur blijft stabiel, wat prettiger aanvoelt. Een Daikin Perfera airco is een uitstekende keuze!

Meer weten over Daikin Perfera airco?

De exacte specificaties van de Daikin Perfera airco kunt u lezen op deze website? Wilt u meer weten over de airco voor u deze gaat bestellen? Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 08.00 uur tot 17.30 uur. Wij begrijpen het als u de airco eerst met eigen ogen wilt zien. U bent op afspraak welkom in onze showroom. Onze deskundigen vertellen u graag meer over de bijzondere eigenschappen van de Daikin Perfera airco. Heeft u een keuze kunnen maken? Wij kunnen uw airco zeer snel uit voorraad leveren.

Nergens goedkoper!

H&C Systems staat garant voor de goedkoopste levering van de allerbeste airco's. U vindt een Daikin Perfera airco beslist nergens goedkoper! Wij leveren de airco in perfecte staat bij u af. Het is niet moeilijk om de airco zelf te plaatsen. Installatie en aansluiting kunt u het beste laten uitvoeren door een F-gassen gecertificeerde monteur. U hebt recht op 24 maanden garantie als een erkend installateur de installatie uitvoert. Een Daikin Perfera airco is standaard voorzien van een WIFI controller. U kunt handig uw systeem bedienen met uw telefoon of tablet waar u ook bent! Kies voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van de Daikin Perfera airco van H&C Systems