filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Daikin Sensira van H&C Systems

Bij H&C Systems bieden we een uitgebreid assortiment van de Daikin Sensira, een airconditioningsysteem dat bekend staat voor efficiënte klimaatbeheersing en ongeëvenaard comfort. Of u nu op zoek bent naar een oplossing voor uw woning of uw commerciële pand, de Daikin Sensira is ontworpen om aan al uw verwachtingen te voldoen. De Daikin Sensira is bij uitstek geschikt voor zowel woningen als commerciële panden. Deze airconditioner biedt geavanceerde functies die zorgen voor een comfortabele en gezonde binnen omgeving, ongeacht het seizoen. In woonomgevingen biedt de Daikin Sensira efficiënte koeling en verwarming, waardoor uw huis het hele jaar door aangenaam blijft. Met zijn stille werking en geavanceerde luchtfiltratietechnologie zorgt het voor een rustige en schone leefomgeving voor uw gezin. Voor commerciële panden biedt de Daikin Sensira een kosteneffectieve en betrouwbare oplossing voor het beheersen van de binnentemperatuur.Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Daikin Sensira Split airco FTXC25C/RXC

520,65

excl. btw

629,99

incl. btw
visibility

Daikin Sensira Split airco FTXC35C/RXC

543,80

excl. btw

658,00

incl. btw
visibility

Daikin Sensira Split airco FTXC50C/RXC

851,24

excl. btw

1.030,00

incl. btw
visibility

Daikin Sensira Split airco FTXF25E/RXF

572,72

excl. btw

692,99

incl. btw
visibility

Daikin Sensira Split airco FTXF35E/RXF

597,52

excl. btw

723,00

incl. btw
visibility

Daikin Sensira Split airco FTXF42E/RXF

884,30

excl. btw

1.070,00

incl. btw
visibility

Daikin Sensira Split airco FTXF50D/RXF

966,94

excl. btw

1.170,00

incl. btw
visibility

Daikin Sensira Split airco FTXF60D/RXF

1.136,36

excl. btw

1.375,00

incl. btw
visibility

Daikin Sensira Split airco FTXF71D/RXF

1.438,01

excl. btw

1.739,99

incl. btw

H&C Systems levert top Daikin Sensira

H&C Systems is reeds jaren de expert op het gebied van heating & cooling (verwarming en koeling) Wij brengen graag de Daikin Sensira als dé oplossing voor een optimaal binnenklimaat. Of het nu gaat om uw huis, kantoren of bedrijfsruimten, de Daikin Sensira lucht/lucht warmtepompset staat garant voor een perfecte balans, zelfs bij extreme omgevingstemperaturen. Het maakt voor de Daikin Sensira niet uit of het zeer heet of zeer koud is buiten! Binnen geniet u van een comfortabele temperatuur. De Daikin Sensira is een top airconditioning, waar wij zelf heel blij van worden en veel van onze klanten ook. H&C Systems verzekert u van jarenlang plezier van dit systeem, dat geschikt is voor ruimten tot 100 m3 en uitgerust met een infrarood afstands- of onlinebediening, inclusief een energiebesparende nachtmodus. De set bestaat uit een binnenunit, buitenunit en afstandsbediening.

Daikin Sensira zuinig en fluisterstil

Met een Daikin Sensira unit kunt u zowel koelen als verwarmen, waarbij wij graag benadrukken dat deze airconditioner zeer zuinig is. Dat is in de huidige tijd met hoge energietarieven bijzonder gunstig voor uw portemonnee! De invertor compressor laat het systeem zuinig werken. Mocht u bang zijn dat u last krijgt van veel geluid, dan stellen we u meteen gerust: de Daikin Sensira is fluisterstil met een werking van 21 dBA. Met een geluidsproductie van slechts 46 dB behoort de buitenunit tot de stilste op de markt. Het wandmodel biedt een aangenaam comfort. De Daikin Sensira is een airconditioner met een R32 koelmiddel om het milieu-impact te reduceren met 68% (in vergelijking met R-410A-systemen) en rechtstreeks ook uw energieverbruik te reduceren, dankzij het hoge energie A++ rendement. Wifi-bediening behoort tot de mogelijkheden, waarbij u de binnenunit vanuit elke locatie via een app, uw lokale netwerk of het internet bedient.

Daikin Sensira voor Tiny House of chalet

Misschien niet het eerste waar u aan denkt, maar de Daikin Sensira is ook bijzonder geschikt als wandmodel in een Tiny House of in een chalet om als verwarming te dienen.

Wij leveren de Daikin Sensira heel snel: H&C Systems beschikt altijd over een grote, eigen voorraad waaruit wij direct kunnen leveren. De bestelling verloopt eenvoudig via onze webshop. U installeert de Daikin Sensire heel gemakkelijk zelf. Let wel op, want het is wettelijk bepaald dat alleen een F-gassen gecertificeerde monteur een airco mag aansluiten. Vanzelfsprekend helpen wij u aan een betrouwbaar en gecertificeerd installatiebedrijf bij u in de buurt.

H&C Systems garandeert u dat u deze airconditioner nergens goedkoper zult vinden!

Bij vragen over onduidelijkheden of gewoon, als u nog wat meer informatie nodig heeft, neemt u vrijblijvend contact op met ons team.