filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Daikin Perfera kopen

Bij H&C Systems zijn we er trots op de Daikin Perfera in ons assortiment te hebben, en we bieden deze hoogwaardige airconditioner aan met een aantal belangrijke voordelen voor onze gewaardeerde klanten. Onze belofte aan u is eenvoudig maar krachtig: "Gegarandeerd nergens goedkoper!" We begrijpen dat prijs een belangrijke factor is bij het kiezen van een airconditioningsysteem. Daarom streven we ernaar om concurrerende prijzen te bieden voor de Daikin Perfera. We willen ervoor zorgen dat u de beste waarde krijgt voor uw investering in klimaatbeheersing. Bij H&C Systems begrijpen we dat wachten op uw nieuwe airconditioner niet ideaal is, vooral als u verlangt naar comfort in extreme weersomstandigheden. Daarom hebben we een efficiënt logistiek systeem opgezet dat snelle leveringen mogelijk maakt. Bovendien hebben we een uitgebreide voorraad van Daikin Perfera airconditioners beschikbaar, wat betekent dat u niet lang hoeft te wachten om uw bestelling te ontvangen en te installeren.Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Daikin Perfera split airco FTXM25R/RXM

Een mooie compacte split airco van het merk Daikin.

976,85

excl. btw

1.181,99

incl. btw
visibility

Daikin Perfera split airco FTXM35R/RXM

1.090,91

excl. btw

1.320,00

incl. btw
visibility

Daikin Perfera split airco FTXM42R/RXM

1.465,29

excl. btw

1.773,00

incl. btw
8%
visibility

Daikin Perfera split airco FTXM50R/RXM

1.702,47

1.561,15

excl. btw

2.059,99

1.888,99

incl. btw
visibility

Daikin Perfera split airco FTXM60R/RXM

1.750,00

excl. btw

2.117,50

incl. btw
visibility

Daikin Perfera split airco FTXM71R/RXM

1.999,00

excl. btw

2.418,79

incl. btw

Krachtige Daikin Perfera, vanzelfsprekend van H&C Systems

H&C Systems is al jarenlang expert op het gebied van heating en cooling. Vraagt u naar een krachtige airconditioner, dan zeggen wij: de Daikin Perfera. De Daikin Perfera bestaat uit een lucht/lucht warmtepompset, waarmee u in een handomdraai de perfecte binnenluchtkwaliteit realiseert in uw huis, uw kantoor of uw bedrijf. Zelfs bij hoge of lage omgevingstemperaturen. H&C Systems is zeer enthousiast over de Daikin Perfera en veel tevreden klanten zijn het met ons eens. De voordelen van de Daikin Perfera zijn bijna ontelbaar: het systeem is krachtig, geschikt voor ruimtes met een inhoud tot en met 100 m³ en wordt geleverd met een infrarood afstands- of onlinebediening. Bovendien kent het systeem een nachtmodus. Het regelbereik om te koelen ligt tussen de -30 en 46 graden Celsius. Wat er ook gebeurt, de Daikin Perfera levert het hele jaar door overal een gelijkmatige temperatuur.

Daikin Perfera energiezuinig

Met een energielabel: A+++ mogen we wel stellen dat de Daikin Perfera voldoet aan de energie-eisen van de huidige tijd. Overigens kan de Daikin Perfera meer dan alleen koelen en verwarmen, namelijk ook ventileren en ontvochtigen. De airconditioner beschikt over een twee-zonebewegingssensor: de luchtstroom wordt telkens naar een zone gestuurd waar op dat moment geen persoon aanwezig is. Wanneer er geen mensen worden gedetecteerd, schakelt het systeem automatisch naar de energiezuinige stand. De Daikin Perfera levert een groot rendement tegen lage kosten. Deze airconditioning zelf kent een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. De Daikin Perfera is van A-kwaliteit - H&C Systems werkt uitsluitend met A-merken. Wij verzekeren u dat u nergens de Daikin Perfera goedkoper zult bemachtigen.

Daikin Perfera met fluisterstille werking

Een ander groot voordeel van de Daikin Perfera is de fluisterstille werking, zelfs bij volledige capaciteit. Het is prettig om in een fijn binnenklimaat te verkeren, maar als het geluid dan storend is, dan gaat u uw doel voorbij. Niet met de Daikin Perfera!

H&C Systems beschikt te allen tijde over een grote, eigen voorraad. Hierdoor zijn we in staat om uw airconditioner meteen te versturen, zodra de bestelling bij ons, via de webwinkel, ontvangen is. De Daikin Perfera is gemakkelijk te installeren. Let u er wel even op dat het bij wet is geregeld dat de aansluiting dient te gebeuren door een F-gassen gecertificeerde monteur. Vanzelfsprekend helpen we u bij het vinden van een gecertificeerd en betrouwbaar installatiebedrijf bij u in de regio.

Heeft u vragen? Of bent u op zoek naar specifieke informatie, die niet in de productdetails terug te vinden is? Neem gerust even contact met ons op!