filter_list

Filter

0
Onbeperkt

TCL TAC 12 XA71 kopen

De TCL TAC 12 XA71 is een specifiek model binnen de reeks airconditioners van TCL. Het is een zogenoemde split airco, wat betekent dat het systeem bestaat uit twee eenheden: een binnen unit voor de ruimte waar koeling of verwarming nodig is en een buitenunit die verantwoordelijk is voor het uitwisselen van warmte met de omgeving. Deze specifieke airco, de TCL TAC 12 XA71, heeft een koelcapaciteit van 12.000 BTU, wat overeenkomt met ongeveer 3,5 kW aan koelvermogen. Dit maakt het geschikt voor het koelen van middelgrote ruimtes zoals slaapkamers, kantoren of kleine woonkamers. Het model is ontworpen om efficiënt te werken en biedt een combinatie van functies zoals een energiezuinige werking, diverse ventilatorsnelheden en een effectieve temperatuurregeling. TCL staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke airconditioners en dit model is geen uitzondering. Met handige bedieningsopties, gebruiksvriendelijke instellingen en vaak ook geavanceerde technologieën, zoals een timer, slaapmodus of stille werking, biedt de TCL TAC 12 XA71 een aangename klimaatregeling in de ruimtes waar het wordt geïnstalleerd.Weergave:


Bezig met laden...
visibility

TCL Split Airco TAC-12 CHSD / XA82IN

Nieuw Model!!

475,20

excl. btw

574,99

incl. btw
visibility

TCL Split Airco TAC-12/XA71

Highlights: Deze airco wordt geleverd inclusief: Koelleiding 3m Condensslang 3m Elektrokabel (4 x 1,5) 4m Elektrokabel (3 x 1,5) 2m

404,96

excl. btw

490,00

incl. btw

Koelen en verwarmen met een TCL TAC 12 XA71

De TCL TAC 12 XA71 biedt een veelzijdige klimaatbeheersing doordat dit systeem zowel kan koelen als verwarmen. Met een koelcapaciteit van ongeveer 3,5 kW is de airco in staat om efficiënt en snel middelgrote ruimtes te koelen. Het koelproces is energiezuinig en effectief, waarbij diverse ventilatorsnelheden en nauwkeurige temperatuurregeling zorgen voor een aangename omgeving. Bovendien biedt dit model van TCL ook verwarmingsmogelijkheden, wat het ideaal maakt voor het hele jaar door gebruik. Door het omkeren van het koelproces kan het systeem warmte afgeven, waardoor het in koelere periodes als verwarming kan functioneren. Deze dual-functionaliteit maakt de TCL TAC 12 XA71 een handige en complete oplossing voor het regelen van het binnenklimaat gedurende alle seizoenen, met een efficiënte werking en gebruiksvriendelijke bedieningsopties voor een comfortabele leef- of werkomgeving.

Bestel vandaag direct een TCL TAC 12 XA71 bij H&C Systems

Bij H&C Systems bieden wij vandaag de kans om direct en eenvoudig de TCL TAC 12 XA71 airconditioner te bestellen. Dit specifieke model staat bekend om zijn veelzijdigheid en efficiëntie in klimaatregeling. Onze website biedt een gemakkelijke bestelprocedure, zodat u met slechts enkele klikken deze airconditioner aan uw winkelwagen kunt toevoegen en vervolgens snel kunt bestellen. Door te kiezen voor H&C Systems verzekert u zich van hoogwaardige producten en professionele service. Onze snelle levering en rechtstreekse voorraad zorgen ervoor dat u spoedig kunt genieten van de voordelen van dit geavanceerde systeem. Kies vandaag nog voor de TCL TAC 12 XA71 via H&C Systems voor optimaal comfort en gemak in uw leef- of werkomgeving.