filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Daikin split airco van H&C Systems

Bent u geïnteresseerd in een Daikin split airco? Dat verbaast ons niet, want met een Daikin split airco van H&C Systems zit u gebeiteld! Een Daikin split airco koelt én verwarmt op een comfortabele, energiezuinige en betrouwbare manier. In de zomer gebruikt u de Daikin split airco om te koelen en wordt het kouder, dan zet u het slimme systeem in om te verwarmen. Dat zijn niet de enige twee functies, want de Daikin split airco zorgt ook nog eens voor zuivere lucht in uw woning. H&C Systems, gevestigd in Schinnen, is de specialist als het aankomt op het dagelijks koelen en verwarmen van huizen of bedrijfspanden. Experts in de koel- en verwarmingssector bieden wij dan ook een ruim assortiment aan airconditioning en verwarmingssystemen. U ontvangt daarbij natuurlijk professioneel advies van ons vakkundig team. De systemen van H&C Systems:

  • koelen,
  • verwarmen,
  • ontvochtigen,
  • ventileren.


Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Daikin Comfora split airco FTXP25N/RXP

847,11

excl. btw

1.025,00

incl. btw
visibility

Daikin Comfora split airco FTXP35N/RXP

929,75

excl. btw

1.125,00

incl. btw
visibility

Daikin Comfora split airco FTXP50N/RXP

1.290,90

excl. btw

1.561,99

incl. btw
visibility

Daikin Comfora split airco FTXP60N/RXP

1.418,00

excl. btw

1.715,78

incl. btw
visibility

Daikin Comfora split airco FTXP71N/RXP

1.820,00

excl. btw

2.202,20

incl. btw
visibility

Daikin Perfera split airco FTXM25R/RXM

Een mooie compacte split airco van het merk Daikin.

976,85

excl. btw

1.181,99

incl. btw
visibility

Daikin Perfera split airco FTXM35R/RXM

1.106,61

excl. btw

1.339,00

incl. btw
visibility

Daikin Perfera split airco FTXM42R/RXM

1.465,29

excl. btw

1.773,00

incl. btw
8%
visibility

Daikin Perfera split airco FTXM50R/RXM

1.702,47

1.561,15

excl. btw

2.059,99

1.888,99

incl. btw
visibility

Daikin Perfera split airco FTXM60R/RXM

1.750,00

excl. btw

2.117,50

incl. btw
visibility

Daikin Perfera split airco FTXM71R/RXM

1.999,00

excl. btw

2.418,79

incl. btw

Kenmerken van een Daikin Split Airco

Wilt u een airco aanschaffen en bent u zich aan het oriënteren? H&C Systems is een online shop voor airconditioning systemen. Wij bieden een groot assortiment airco's van topmerken aan? De Daikin split airco behoort ook tot die topmerken. Daikin is van origine Japans en staat bekend om de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. De Daikin split airco is multifunctioneel. Dat wil zeggen dat de airco kan koelen én verwarmen. Van een Daikin airco heeft u het hele jaar plezier. De deskundigen van H&C Systems weten alles over airconditioning en koeltechniek. In onze webwinkel bieden wij verschillende types van het merk Daikin aan: Senisira, Comfora en Perfera. Van deze types zijn er verschillende modellen. Bij elk model vindt u een duidelijk specificatie van de eigenschappen. Voor al de Daikin airco's geldt dat ze kunnen koelen en verwarmen. Daarnaast zijn ze energiezuinig, geluidsarm en verbeteren ze de luchtkwaliteit door deze te ontvochtigen. Door een warmte terugwin unit binnen het ventilatiesysteem wordt de ruimte ook geventileerd. Heeft u twijfels welk model Daikin voor uw situatie met meest geschikt is? U kunt te allen tijde contact met ons opnemen. Wij zijn betrokken bij onze klanten en helpen u graag de juiste keuze te maken. Wij kennen alle ins en outs van de airco's die wij verkopen. U kunt rekenen op deskundig advies.

Daikin split airco tegen scherpe prijs

H&C Systems staat voor het grootste aanbod, de snelste levering en de beste prijs. Wij bieden de goedkoopste levering. U vindt gelijkwaardige airco's beslist nergens goedkoper. Omdat wij alles op voorraad hebben, kunnen wij snel leveren. Wij leveren uw airco, maar plaatsen deze niet. U kunt deze prima zelf plaatsen. Wij adviseren om de aansluiting en de installatie te laten uitvoeren door een gecertificeerde F-Gassen installateur. Eventueel kunnen wij dit voor u regelen. Wij geven 24 maanden garantie op de airco als deze is geïnstalleerd door een vakman.

Duurzame Daikin split airco

Daikin airco's hebben een laag energieverbruik bij koelen en verwarmen. Ook hebben ze een lange levensduur. Daikin airco's zijn dus hoogst duurzaam. Gun uzelf een behaaglijk en gezond leefklimaat. Bestel een Daikin split airco bij H&C Systems. U geniet altijd van een gelijkmatige temperatuur, ongeacht het weer. U kunt kiezen uit diverse elegante ontwerpen. Een Daikin airco gaat helemaal op in de omgeving en past bij elke smaak. Voor elke ruimte in huis heeft H&C Systems de geschikte airco!