filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Daikin split airco van H&C Systems

Bent u geïnteresseerd in een Daikin split airco? Dat verbaast ons niet, want met een Daikin split airco van H&C Systems zit u gebeiteld! Een Daikin split airco koelt én verwarmt op een comfortabele, energiezuinige en betrouwbare manier. In de zomer gebruikt u de Daikin split airco om te koelen en wordt het kouder, dan zet u het slimme systeem in om te verwarmen. Dat zijn niet de enige twee functies, want de Daikin split airco zorgt ook nog eens voor zuivere lucht in uw woning. H&C Systems, gevestigd in Schinnen, is de specialist als het aankomt op het dagelijks koelen en verwarmen van huizen of bedrijfspanden. Experts in de koel- en verwarmingssector bieden wij dan ook een ruim assortiment aan airconditioning en verwarmingssystemen. U ontvangt daarbij natuurlijk professioneel advies van ons vakkundig team. De systemen van H&C Systems:

  • koelen,
  • verwarmen,
  • ontvochtigen,
  • ventileren.


Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Daikin Comfora split airco FTXP25N/RXP

814,04

excl. btw

984,99

incl. btw
visibility

Daikin Comfora split airco FTXP35N/RXP

880,16

excl. btw

1.064,99

incl. btw
visibility

Daikin Comfora split airco FTXP50N/RXP

1.260,33

excl. btw

1.525,00

incl. btw
visibility

Daikin Comfora split airco FTXP60N/RXP

1.418,00

excl. btw

1.715,78

incl. btw
visibility

Daikin Comfora split airco FTXP71N/RXP

1.820,00

excl. btw

2.202,20

incl. btw
visibility

Daikin Perfera split airco FTXM25R/RXM

Een mooie compacte split airco van het merk Daikin.

976,85

excl. btw

1.181,99

incl. btw
visibility

Daikin Perfera split airco FTXM35R/RXM

1.090,91

excl. btw

1.320,00

incl. btw
visibility

Daikin Perfera split airco FTXM42R/RXM

1.465,29

excl. btw

1.773,00

incl. btw
8%
visibility

Daikin Perfera split airco FTXM50R/RXM

1.702,47

1.561,15

excl. btw

2.059,99

1.888,99

incl. btw
visibility

Daikin Perfera split airco FTXM60R/RXM

1.750,00

excl. btw

2.117,50

incl. btw
visibility

Daikin Perfera split airco FTXM71R/RXM

1.999,00

excl. btw

2.418,79

incl. btw

Uitstekende Daikin Split Airco van H&C Systems

Wanneer u twijfelt over de aanschaf van een airconditioning, dan zeggen wij bij H&C Systems: u krijgt van de aanschaf van een airco geen spijt. Als voorbeeld noemen we de uitstekend functionerende Daikin Split Airco, die aan al uw verwachtingen voldoet. Ongeacht de temperatuur buiten, of dat nu extreme kou is of uitzonderlijke hitte, de Daikin Split Airco verzorgt een heerlijk binnenklimaat. Investeert u in een Daikin Split Airco, dan investeert u in een gezond en comfortabel binnenklimaat, waarin u prettig kunt wonen, werken en relaxen. Overigens kent de Daikin Split Airco een zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding. H&C Systems, al jarenlang expert op het gebied van heating and cooling, garandeert u dan ook dat u nergens de Daikin Split Airco goedkoper zult vinden dan in onze webshop! Bestellen in de webshop werkt gemakkelijk, maar ondervindt u problemen, dan staan wij natuurlijk gereed om u te assisteren.

U installeert de Daikin Split Airco vrij eenvoudig zelf. Deze airconditioning bestaat uit een buitenunit en meerdere binnenunits. Met slechts één unit buiten koelt of verwarmt u de meerdere ruimten in huis, uw kantoorpand of uw bedrijf. De huidige systemen maken daarbij gebruik van een warmtepomp. Let op dat u de aansluiting van de Daikin Split Airco door een F-gassen gecertificeerde monteur laat uitvoeren! Dit is wettelijk bepaald. Natuurlijk heeft H&C Systems gegevens van betrouwbare en gecertificeerde installatiebedrijven bij u in de buurt om dit voor u te verzorgen.

Hoge kwaliteit Daikin Split Airco

H&C Systems werkt alleen met bekende A-merken in ons uitgebreide assortiment in airconditioning en verwarmingssystemen, waardoor u gegarandeerd bent dat u een hoge kwaliteit airconditioning aanschaft met de Daikin Split Airco. Deze airconditioner is bovendien veelzijdig, omdat hij naast koelen en verwarmen de ruimten ook ventileert en ontvochtigt. Omdat de Daikin Split Airco van hoge kwaliteit is, betekent dat ook dat het systeem zeer energiezuinig is. De Daikin Split Airco is voorzien van de innovatieve inverter technologie. Deze technologie zorgt ervoor, dat het vermogen van de airco wordt aangepast aan de warmtevraag. Het energieverslindende opstarten wordt hierdoor geminimaliseerd. Dat is prettig voor uw energierekening! Mede daarom is een Daikin Split Airco ook een goed idee voor vakantiewoning.

H&C Systems zorgt ervoor altijd te beschikken over een grote, eigen voorraad. Zodra uw bestelling dan ook bij ons binnen is, kunnen wij dan ook direct leveren en geniet u binnen de kortste keren van een fijne temperatuur binnen.

Heeft u misschien vragen over de productdetails van de Daikin Split Airco? Wellicht heeft u meer algemene informatie nodig? U kunt altijd bij ons terecht, we helpen u graag verder. Bij H&C Systems kunt u naast airco's en warmtepompen ook terecht voor leidingen, accessoires en montagekanalen.