filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Daikin split airco van H&C Systems

Bent u geïnteresseerd in een Daikin split airco? Dat verbaast ons niet, want met een Daikin split airco van H&C Systems zit u gebeiteld! Een Daikin split airco koelt én verwarmt op een comfortabele, energiezuinige en betrouwbare manier. In de zomer gebruikt u de Daikin split airco om te koelen en wordt het kouder, dan zet u het slimme systeem in om te verwarmen. Dat zijn niet de enige twee functies, want de Daikin split airco zorgt ook nog eens voor zuivere lucht in uw woning. H&C Systems, gevestigd in Schinnen, is de specialist als het aankomt op het dagelijks koelen en verwarmen van huizen of bedrijfspanden. Experts in de koel- en verwarmingssector bieden wij dan ook een ruim assortiment aan airconditioning en verwarmingssystemen. U ontvangt daarbij natuurlijk professioneel advies van ons vakkundig team. De systemen van H&C Systems:

  • koelen,
  • verwarmen,
  • ontvochtigen,
  • ventileren.


Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Daikin Comfora split airco FTXP25L/RXP

929,75

excl. btw

1.125,00

incl. btw
visibility

Daikin Comfora split airco FTXP35L/RXP

971,07

excl. btw

1.174,99

incl. btw
visibility

Daikin Comfora split airco FTXP50L/RXP

1.491,74

excl. btw

1.805,01

incl. btw
visibility

Daikin Comfora split airco FTXP60L/RXP

1.603,31

excl. btw

1.940,01

incl. btw
visibility

Daikin Comfora split airco FTXP71L/RXP

1.479,33

excl. btw

1.789,99

incl. btw
visibility

Daikin Perfera split airco FTXM25R/RXM

Een mooie compacte split airco van het merk Daikin.

979,34

excl. btw

1.185,00

incl. btw
visibility

Daikin Perfera split airco FTXM35R/RXM

1.070,25

excl. btw

1.295,00

incl. btw
visibility

Daikin Perfera split airco FTXM42R/RXM

1.425,62

excl. btw

1.725,00

incl. btw
visibility

Daikin Perfera split airco FTXM50R/RXM

1.640,50

excl. btw

1.985,01

incl. btw
visibility

Daikin Perfera split airco FTXM60R/RXM

1.851,24

excl. btw

2.240,00

incl. btw
visibility

Daikin Perfera split airco FTXM71R/RXM

2.243,80

excl. btw

2.715,00

incl. btw
visibility

Daikin Sensira split airco FTXC71L/RXC

1.479,33

excl. btw

1.789,99

incl. btw
visibility

Daikin Sensira split airco FTXF25D/RXF

574,38

excl. btw

695,00

incl. btw
visibility

Daikin Sensira split airco FTXF35D/RXF

640,49

excl. btw

774,99

incl. btw
visibility

Daikin Sensira split airco FTXF50D/RXF

983,47

excl. btw

1.190,00

incl. btw
visibility

Daikin Sensira split airco FTXF60D/RXF

1.073,55

excl. btw

1.299,00

incl. btw

Kenmerken van een Daikin Split Airco

Een Daikin Split Airco is een krachtige en veelzijdige klimaatbeheersingsoplossing die uitblinkt in zowel kenmerken als voordelen. Een van de meest opmerkelijke kenmerken van een Daikin Split Airco is de inverte technologie. Dit systeem past automatisch de compressor aan om de gewenste temperatuur te handhaven, waardoor energie-efficiëntie wordt gemaximaliseerd. Dit resulteert in lagere energiekosten en een verminderde ecologische voetafdruk. Een Daikin Split Airco biedt zowel uitstekende koel- als verwarmingsprestaties, waardoor ze het hele jaar door geschikt zijn voor gebruik. Of het nu de zomerhitte betreft of de koude winterdagen, deze systemen bieden consistent comfort. Daikin Split Airco's zijn ook uitgerust met geavanceerde luchtfiltratietechnologie die de luchtkwaliteit verbetert door allergenen, stofdeeltjes en schadelijke stoffen uit de lucht te verwijderen. Dit zorgt voor een gezondere binnen omgeving en vermindert allergieën.

Geruisloze Daikin Split Airco

De binnen units van Daikin Split Airco's zijn ontworpen om zeer stil te werken, waardoor u kunt genieten van een vredige binnen omgeving zonder storende geluiden. Dit is vooral belangrijk voor slaapkamers en kantoren. De binnen- en buitenunits van Daikin Split Airco's hebben een modern en stijlvol ontwerp dat naadloos in verschillende interieurs past. Ze nemen weinig ruimte in beslag en kunnen discreet worden geïnstalleerd.

Daikin Split Airco met verschillende capaciteiten

Daikin Split Airco's zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten en configuraties, waardoor ze geschikt zijn voor zowel kleine kamers als grote ruimtes. Ze bieden ook de mogelijkheid om meerdere binnen units aan te sluiten op één buiteneenheid, waardoor u meerdere kamers individueel kunt regelen. Kortom, een Daikin Split Airco biedt niet alleen krachtige klimaatbeheersing, maar ook energie-efficiëntie, geavanceerde luchtfiltratie, stille werking en flexibiliteit. Het is een investering in uw comfort, gezondheid en welzijn, en het biedt de mogelijkheid om het binnenklimaat aan te passen aan uw specifieke behoeften, ongeacht het seizoen. Daikin staat bekend om zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid, waardoor het een verstandige keuze is voor langdurige prestaties en tevredenheid.

Direct een Daikin Split Airco bestellen

Bij H&C Systems kunt u direct en moeiteloos uw Daikin Split Airco bestellen. Met ons eenvoudige bestelproces en ruime voorraad kunt u snel de klimaatbeheersing krijgen die u nodig heeft. Of u nu op zoek bent naar een efficiënte oplossing voor thuis of voor uw bedrijf, Daikin staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid in de wereld van airconditioning. Met slechts een paar klikken kunt u uw bestelling plaatsen en profiteren van onze snelle leveringsservice, zodat u binnenkort kunt genieten van optimaal binnen comfort, ongeacht het weer buiten. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak van een Daikin Split Airco bij H&C Systems.