filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Montage

Installeren van uw airconditioner

U kunt ons altijd contacteren voor een gecertificeerde F-gas monteur voor het monteren van uw airconditioner. Onze installateurs zijn allen vakbekwaam en in het bezit van een stek (F-gassen )certificaat.
Houd u er alstublieft wel rekening mee dat onze monteurs niet verder als 60 km uit de regio monteren.

Zelf uw airco installeren

De airconditioners die wij op onze website aanbieden zijn prima zelf te plaatsen. U dient er echter rekening mee te houden dat het aansluiten van de koelleidingen en het in bedrijf stellen van de airconditioner, uitgevoerd dient te worden door een F-gassen gecertificeerde installateur. Mits dit niet gebeurd zal de garantie vervallen.

Wat zijn F-gassen ?

F-gassen zijn gefluoreerde broeikasgassen. De toename van deze broeikasgassen in de atmosfeer versterkt het zogenaamde broeikaseffect. Hierdoor wordt de aarde steeds warmer, dat een ernstige bedreiging voor het milieu vormt. F-gassen worden veel gebruikt in klimaatinstallaties en koelsystemen.

F-gassen verordening

Op dit moment is de F-gassenverordening (EU) nr. 517/2014 van kracht. Doel van de verordening is het milieu te beschermen door de uitstoot van gefluoreerde broeikasgassen te verminderen.Weergave: