filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Daikin comfora via H&C Systems

Zoekt u een Daikin comfora airconditioning? Weet u niet waar u het beste een Daikin comfora airco kunt bestellen? U bent bij H&C Systems aan het juiste adres! H&C Systems is gevestigd in Schinnen, maar uiteraard leveren wij in het hele land. Wij zijn dé specialist voor airconditioning. Wij bieden aan experts in de koel- en verwarmingssector een flink aanbod in airconditioning en verwarmingssystemen. U ziet ze gerangschikt op onze website hc-systems.nl.

De systemen van H&C Systems:

  • koelen,
  • verwarmen,
  • ontvochtigen,
  • ventileren.

Naast alle andere bekende merken hebben wij ook de Daikin comfora in ons assortiment opgenomen. De Daikin comfora zult u nergens goedkoper vinden! Wij garanderen als ervaren expert absolute kwaliteit tegen een scherpe prijs. Daarnaast zorgt H&C Systems voor een zeer snelle bezorging van uw bestelling. Wij hebben van alle merken en dus ook van de Daikin comfora altijd een een grote voorraad. Bestelt u de Daikin comfora dan ook voor 16.00 uur, dan wordt de bestelling de volgende dag bezorgd. Wij bieden u ook altijd de goedkoopste levering. Bent u niet helemaal zeker of de Daikin comfora het geschikte warm- en koelsysteem voor u is? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons, zodat wij u professioneel advies kunnen geven. Ons vakkundige team staat u graag te woord!Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Daikin Comfora split airco FTXP25N/RXP

814,04

excl. btw

984,99

incl. btw
visibility

Daikin Comfora split airco FTXP35N/RXP

880,16

excl. btw

1.064,99

incl. btw
visibility

Daikin Comfora split airco FTXP50N/RXP

1.260,33

excl. btw

1.525,00

incl. btw
visibility

Daikin Comfora split airco FTXP60N/RXP

1.418,00

excl. btw

1.715,78

incl. btw
visibility

Daikin Comfora split airco FTXP71N/RXP

1.820,00

excl. btw

2.202,20

incl. btw

Dé airco van H&C Systems: de Daikin Comfora

Bent u op zoek naar een nieuwe airco of is uw huidige aan vervanging toe? H&C Systems raadt u van harte de Daikin Comfora aan! In onze webshop voeren wij veel bekende merken, uitsluitend A-merken overigens, maar de Daikin Comfora steekt er met kop en schouders bovenuit. Als expert die al jarenlang actief is op het gebied van verwarmen en koelen, stellen wij dat de Daikin Comfora zeer goed presteert en een comfortabel binnenklimaat creëert in welke setting dan ook. In woningen, bedrijven, kantoorpanden maar ook in Tiny Houses of chalets zorgt de Daikin Comfora voor gezonde en prettige woon-, werk- en leefomstandigheden. De bonus van H&C Systems is dat u de Daikin Comfora nergens anders goedkoper zult vinden dan in onze webshop, omdat wij een scherpe prijs-kwaliteitverhouding hanteren!

Veelzijdige Daikin Comfora

Met een Daikin Comfora airconditioner kunt meer dan alleen koelen (koelcapaciteit 3,5 kW) en verwarmen (verwarmingscapaciteit 4,0 kW). Het systeem kan namelijk ook ontvochtigen en ventileren. Net als veel andere klanten wordt u blij van het energielabel van de Daikin Comfora: energielabel voor koelen is A++ en het energielabel verwarmen is A++. Het systeem is geschikt voor een ruimte tot 100 m3. Het lage energieverbruik, de stille werking en het hoge rendement zullen u eveneens aan staan. Ongeacht de warme of koude temperatuur buiten, geniet u binnen van comfort. Het ingebouwde filtersysteem vangt allergenen, zoals pollen en huisstofmijt, op. Een constante toevoer van schone lucht wordt zo gegarandeerd. Het programma voor ontvochtigen vermindert de luchtvochtigheid zonder schommelingen in de kamertemperatuur. De geavanceerde luchtfilter verbetert de luchtkwaliteit. H&C Systems beveelt de Daikin Comfora ook aan voor vakantiewoningen, chalets en Tiny Houses.

Snel geleverde Daikin Comfora

Omdat H&C Systems ervoor zorgt altijd te kunnen beschikken over een grote eigen voorraad, kunnen wij de Daikin Comfora zeer snel leveren. We bieden daarbij de goedkoopste levering. U bestelt de airconditioner in onze webshop, waar uitgebreide productdetails te vinden zijn. Het is vrij gemakkelijk om de Daikin Comfora te installeren. H&C Systems vermeldt er wel dringend bij, dat de aansluiting van de Daikin Comfora dient te geschieden door een F-gassen gecertificeerde monteur. Ons team heeft adressen van betrouwbare en gecertificeerde installateurs voor u beschikbaar.

In H&C Systems vindt u een deskundige en ervaren partner als het gaat over airconditioners met laag energieverbruik en hoog rendement. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op bij vragen of als u meer informatie nodig heeft!