filter_list

Filter

0
Onbeperkt

TCL Split Airco TAC-12/XA71 kopen

Bent u op zoek naar een specifieke airco? Bent u op zoek naar een TCL Split Airco TAC-12/XA71? Zoekt u dan niet verder. Bij H&C Systems bieden wij u een TCL Split Airco TAC-12/XA71 aan. De TCL Split Airco TAC-12/XA71 is een indrukwekkend staaltje technologie en een toonaangevende keuze voor klimaatbeheersing in woningen en kantoren. Met zijn geavanceerde functies en innovatieve ontwerp biedt deze airconditioner een scala aan voordelen die uw binnenklimaat naar een hoger niveau tillen. Een van de opvallende kenmerken van de TCL Split Airco TAC-12/XA71 is zijn krachtige koelvermogen. Met een koelcapaciteit van 12.000 BTU (British Thermal Units) kan deze airconditioner moeiteloos ruimtes tot 40 vierkante meter koelen. Of u nu in een woonkamer, slaapkamer, kantoor of een andere ruimte bent, de TCL Split Airco zorgt voor een snel en efficiënt koelproces, zelfs tijdens de heetste zomerdagen. Een ander voordeel van de TAC-12/XA71 is de veelzijdigheid.Weergave:


Bezig met laden...
visibility

TCL Split Airco TAC-12 CHSD / XA82IN

Nieuw Model!!

475,20

excl. btw

574,99

incl. btw
visibility

TCL Split Airco TAC-12/XA71

Highlights: Deze airco wordt geleverd inclusief: Koelleiding 3m Condensslang 3m Elektrokabel (4 x 1,5) 4m Elektrokabel (3 x 1,5) 2m

404,96

excl. btw

490,00

incl. btw

Efficiënte werking van een TCL Split Airco TAC-12/XA71

De TCL Split Airco TAC-12/XA71 maakt gebruik van inverte technologie, waardoor de compressor continu actief blijft en zich aanpast aan de omstandigheden. Dit leidt tot een efficiëntere werking en een lager energieverbruik, wat niet alleen gunstig is voor uw elektriciteitsrekening, maar ook voor het milieu. Bovendien is deze airconditioner vrij stil, en in de nachtmodus wordt het geluidsniveau nog verder verminderd, wat zorgt voor een vredige nachtrust. Het ontwerp van de TCL TAC-12/XA71 is ook het vermelden waard. De binnen unit heeft een modern en stijlvol design dat naadloos past in verschillende interieurstijlen. Bovendien kunt u de airconditioner eenvoudig bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening, wat zorgt voor ultiem gebruiksgemak.

TCL Split Airco TAC-12/XA71 van H&C Systems

Naast koelen, biedt deze airconditioner ook verwarmings-, ontvochtigings- en ventilatiefuncties. Dit betekent dat u het hele jaar door profiteert van een comfortabel binnenklimaat. In de winter houdt de verwarmingsfunctie u warm en gezellig, terwijl de ontvochtigings-modus overtollig vocht uit de lucht verwijdert, wat vooral handig is in vochtige omgevingen. Bovendien kunt u met de ventilatiefunctie eenvoudig frisse lucht binnenlaten. Al met al biedt de TCL Split Airco TAC-12/XA71 een uitstekende combinatie van prestaties, veelzijdigheid, energie-efficiëntie en gebruiksgemak. Het is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare en geavanceerde oplossing voor klimaatbeheersing. Met de TCL TAC-12/XA71 kunt u altijd genieten van een aangename en comfortabele omgeving, ongeacht de weersomstandigheden buiten.