Mitsubishi Split Airco MSZ/MUZ-HR25VF Mitsubishi Split Airco MSZ/MUZ-HR25VF
Mitsubishi Split Airco MSZ/MUZ-HR25VF Mitsubishi Split Airco MSZ/MUZ-HR25VF
Mitsubishi Split Airco MSZ/MUZ-HR25VF
Energielabel koelen/verwarmen A++/A+ Functies Koelen / verwarmen / ontvochtigen Aantal KW 2,5 KW Geluidsniveau binnen unit dB(A)...

Artikelnummer

Mitsubishi Split Airco MSZ/MUZ-HR25VF

Verzendkosten

€ 35,00

€ 500,00
excl. btw
€ 605,00
incl. btw
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Energielabel koelen/verwarmen A++/A+
Functies Koelen / verwarmen / ontvochtigen
Aantal KW 2,5 KW
Geluidsniveau binnen unit dB(A) 21 dB(A)
Geluidsniveau buiten unit dB(A) 50
Afmetingen binnen unit BxHxD (mm) 838x280x228
Afmetingen buiten unit BxHxD (mm) 669x538x249
Type Inverter
Geschikt voor een ruimte tot 60 m3
Koelleiding 1/4-3/8
SCOP 4,3
SEER 6,2
Koelmiddel R-32
Wifi Module Optioneel
Buitendeel MUZ-HR25VF
Binnendeel MSZ-HR25VF
 

Fijne Mitsubishi Split Airco MSZ/MUZ-HR25VF van H&C Systems

Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare airco, waarmee u meerdere ruimten kunt voorzien van een prettig binnenklimaat? Dan is de Mitsubishi Split Airco MSZ/MUZ-HR25VF van H&C Systems precies iets voor u! De Mitsubishi Split Airco MSZ/MUZ-HR25VF vindt u nergens goedkoper dan bij ons, terwijl u toch een Mitsubishi Split Airco MSZ/MUZ-HR25VF van hoge kwaliteit koopt. Een Mitsubishi Split Airco MSZ/MUZ-HR25VF is in staat om meerdere ruimten te koelen of te verwarmen met slechts één buitendeel. Daarnaast ontvochtigt en ventileert het systeem ook. Meerdere binnenunits worden dus aangesloten op één buitenunit, waarbij gebruik wordt gemaakt van een warmtepomp. De huidige systemen maken daarbij gebruik van een warmtepomp. Met de aanschaf van een Mitsubishi Split Airco MSZ/MUZ-HR25VF realiseert u in korte tijd een gezond en fijn woon- en werkbinnenklimaat, ongeacht de temperatuur buiten. Een Mitsubishi Split Airco MSZ/MUZ-HR25VF kent een mooi flatpanel ontwerp, zodat het geschikt is voor elk interieur.

Mitsubishi Split Airco MSZ/MUZ-HR25VF is energiezuinig

Een van de belangrijkste kenmerken van de Mitsubishi Split Airco MSZ/MUZ-HR25VF van H&C Systems is dat het systeem bijzonder energiezuinig is. Dat komt doordat het is uitgerust met de innovatieve inverter technologie. Het stroomverbruik wordt aangepast aan de vraag zodat alleen het werkelijk benodigde vermogen wordt geleverd. De airco start niet voortdurend op, maar blijft gewoon aan, waardoor er energiekosten bespaard worden. Het luchtvolume wordt automatisch verlaagd wanneer de kamertemperatuur de gewenste waarde nadert.

Alle Mitsubishi airco’s gaan jarenlang mee. De gescheiden vinnen verzamelen niet veel stof wat een ongestoorde, efficiënte werking bevordert. H&C Systems is ook bijzonder enthousiast over de verticale zwaai van de Mitsubishi Split Airco MSZ/MUZ-HR25VF. De luchtuitlaatklep beweegt op en neer, zodat de lucht aangenaam over alle delen van de kamer wordt verdeeld en een constant klimaat ontstaat. De Mitsubishi Split Airco MSZ/MUZ-HR25VF werkt bovendien geruisloos, zelfs als op volle capaciteit.

H&C Systems leverancier van Mitsubishi Split Airco MSZ/MUZ-HR25VF

U bestelt de Mitsubishi Split Airco MSZ/MUZ-HR25VF heel eenvoudig in onze webshop. We leveren de airco dan altijd heel snel, omdat we direct uit eigen voorraad kunnen leveren. Let op, H&C Systems is alleen leverancier. Om de airco goed aan te laten sluiten en aanspraak te maken op de garantie, dient u een F-gassen gecertificeerde installateur de aansluiting uit te laten voeren. Uiteraard helpen we u aan adressen van betrouwbare installateurs.

Bij H&C Systems kunt u voor veel terecht, naast airco's:

  • warmtepompen,

  • leidingen,

  • accessoires,

  • montagekanaal.

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.