filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Mitsubishi airco: energiezuinige airconditioning voor uw woning

Houdt u van een gelijkmatige temperatuur? Bent u op zoek naar een airconditioner van hoge kwaliteit? H&C Systems biedt airconditioners aan van de beste merken op de markt. Een Mitsubishi airco is één van de betere merken. U kunt met een Mitsubishi Airco elke ruimte zowel koelen als verwarmen. H&C Systems is een expert in de airconditioningssector. Wij bieden verschillende typen Mitsubishi airco’s aan. Kiest u voor een Mitsubishi Split Airco, een Mitsubishi Premium, een Mitsubishi Diamond, een Mitsubishi HR of voor de Mitsubishi Heavy Diamond? Er zijn van elk type verschillende modellen verkrijgbaar. U vindt in onze webwinkel van elk model een foto met een uitgebreide beschrijving van de eigenschappen. Voor alle Mitsubishi airco’s geldt dat zij zorgen voor een altijd comfortabel binnenklimaat. Het maakt niet uit of het bloedheet is of vriest dat het kraakt. U kunt het hele jaar genieten van een gelijkmatige temperatuur die behaaglijk aanvoelt. De Mitsubishi Airco doet soepel en vrijwel stil zijn werk. Zelfs als deze op volle capaciteit draait. De airco’s zijn voorzien van de innovatieve inverter technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat het vermogen van de airco wordt aangepast aan de warmtevraag. Het energieverslindende opstarten wordt hierdoor geminimaliseerd.Weergave:
  2 / 2  Bezig met laden...
visibility

MITSUBISHI Premium MSZ-EF50VGK

1.582,64

excl. btw

1.914,99

incl. btw
visibility

MITSUBISHI Premium MSZ-EF25VGK Gray

1.037,19

excl. btw

1.255,00

incl. btw
visibility

MITSUBISHI Premium MSZ-EF35VGK Gray

1.115,70

excl. btw

1.350,00

incl. btw
visibility

MITSUBISHI Premium MSZ-EF50VGK Gray

1.582,64

excl. btw

1.914,99

incl. btw
visibility

MITSUBISHI Premium MSZ-EF25VGK Black

1.123,96

excl. btw

1.359,99

incl. btw
visibility

MITSUBISHI Premium MSZ-EF35VGK Black

1.185,95

excl. btw

1.435,00

incl. btw
visibility

MITSUBISHI Premium MSZ-EF50VGK Black

1.599,17

excl. btw

1.935,00

incl. btw
  1  2   

Mitsubishi Airco gegarandeerd nergens goedkoper!

H&C Systems is alleen leverancier van de airco’s. Wij installeren deze niet zelf. Wel kunnen wij voor u een gecertificeerde F-gasmonteur regelen. Wij bieden de goedkoopste levering. Een Mitsubishi airco van gelijkwaardige kwaliteit vindt u gegarandeerd nergens goedkoper! Daarbij is de airco zeer energiezuinig. Zowel uw portemonnee als het milieu zijn daar blij mee. Als u een keus heeft kunnen maken dan kunt u eenvoudig uw bestelling online doorgeven. Wij kunnen alles direct uit voorraad leveren. Binnen enkele werkdagen heeft u uw airco in huis.Vanzelfsprekend wordt de airco in perfecte staat afgeleverd.

Vragen?

Twijfelt u welke airco voor uw situatie het meest geschikt is? U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij zijn betrokken bij onze klanten en wij geven u graag persoonlijk advies. Alle Mitsubishi airco’s gaan lang mee. De gescheiden vinnen verzamelen niet veel stof wat een ongestoorde, efficiënte werking bevordert. U zult jarenlang plezier hebben van uw Mitsubishi Airco. Door het flexibele systeem kunnen er meerdere binnenunits gekoppeld worden aan slechts één buitenunit. Sommige modellen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Geniet u binnenkort van een comfortabel binnenklimaat? Kies voor de kwaliteit van H&C Systems!