filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Haier airco voor maximaal comfort

Een binnenklimaat dat altijd comfortabel aanvoelt, is dat uw grote wens? Met een Haier airco kunt u het hele jaar door genieten van een aangename temperatuur. H&C Systems is een ervaren expert als het gaat om airconditioners. Wij bieden enkel airco’s aan van topkwaliteit. In onze webwinkel treft u een uitgebreide catalogus aan van ons grote assortiment. Een Haier airco zorgt voor een aangenaam en gezond binnenklimaat. Heeft u een airco nodig voor thuis of op het werk? Gaat het om een kleine of grote ruimte? H&C Systems heeft voor u de juiste airco! Het merk Haier is marktleider op internationaal niveau voor slimme en connected airco’s. U kunt de Haier airco bedienen met uw smartphone of zelfs met uw stem. De airconditioners worden ontworpen volgens de hoogste eisen op het gebied van energiezuinigheid en milieuprestaties.U kunt een Haier airco het hele jaar door gebruiken. Met de airco kunt u in zomermaanden uw huis koelen en in de koude maanden kunt u de airco gebruiken om te verwarmen. Met de huidige energieprijzen is een airco het ideale verwarmingssysteem. Kiest u voor de Haier Spit Tide 25, de Haier Split Tide 35 of de Haier Split Tide 50? In de webwinkel kunt u van elk model de specificaties lezen.Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Haier Tundra Plus 25

404,96

excl. btw

490,00

incl. btw
visibility

Haier Tundra Plus 35

508,26

excl. btw

614,99

incl. btw
visibility

Haier Tundra Plus 50

685,95

excl. btw

830,00

incl. btw
visibility

Haier Tundra Plus 70

785,12

excl. btw

950,00

incl. btw

Haier airco online kopen

Bent u van plan om een airco te kopen? H&C Systems is uw online shop voor airconditioningssystemen! Wij bieden alleen de beste merken op de markt aan. Heeft u interesse in een Haier airco? Haier staat bekend als een betrouwbaar merk van hoge kwaliteit. Een Haier airco zorgt voor maximaal comfort. Elke Haier airco kan naast koelen ook verwarmen. Het hele jaar door kunt u genieten van een behaaglijk binnenklimaat. H&C Systems is dé expert als het gaat om airconditioning en koeltechniek. Wij hebben alle kennis van de producten die wij verkopen. In onze webwinkel bieden wij verschillende modellen Haier airco's aan. Bij elk model staat een uitgebreide specificatie. Weet u niet welk model voor uw situatie het meest geschikt is? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee en nemen graag uw twijfels weg. U kunt rekenen op deskundig advies. H&C Systems heeft voor u gegarandeerd de juiste airco! Een Haier airco voldoet aan de hoogste eisen als het gaat om energie besparen en milieuprestaties. Daarnaast is deze airco superstil. U merkt vaak niet eens dat hij aanstaat. Een Haier airco werkt snel en efficiënt. In alle seizoenen heeft u een comfortabele leefomgeving. Het maakt niet uit wat voor weer het buiten is. Binnen is de temperatuur constant en aangenaam!

Haier airco: nergens goedkoper!

H&C Systems biedt de goedkoopste levering. Wij garanderen kwaliteit van experts voor de beste prijs. U vindt bij ons de nieuwste modellen airco's van de meest toonaangevende en bekendste merken. De merken Daikin, Gree, Haier, LG, Mitsubishi, Panasonic, TCL en Toshiba klinken u ongetwijfeld bekend in de oren. Airco's van deze hoge kwaliteit vindt u beslist nergens goedkoper!

Snelle levering van uw Haier airco

H&C Systems heeft het grootste aanbod, de snelste levering en de beste prijs! U krijgt een duurzame airco waar u jarenlang probleemloos plezier van zult hebben. Omdat wij alles direct uit voorraad kunnen leveren heeft u uw airco binnen 2 à 3 werkdagen in huis. Wij leveren uw airco in perfecte staat af. Wij attenderen u erop dat wij alleen leveren. U kunt zelf heel eenvoudig de airco plaatsen. De aansluiting en installatie kunt u het beste overlaten aan een erkend F-Gassen installateur. Dat is een vereiste als u aanspraak wil maken op 2 jaar garantie. Geniet het hele jaar door van een behaaglijk en gezond binnenklimaat. Aarzel niet langer en bestel vandaag nog uw Haier airco!