filter_list

Filter

0
Onbeperkt

TCL Split Airco TAC 09/XA71 kopen

Is de temperatuur in uw woning vaak te warm of te koud? Wilt u een airconditioning kopen die zowel koelt als verwarmt? Dan is de TCL Split Airco TAC 09/XA71 precies wat u zoekt. H&C Systems biedt deze TCL Split Airco TAC 09/XA71 van hoge kwaliteit aan tegen een zeer betaalbare prijs; u vindt deze beslist nergens goedkoper! H&C Systems is een expert in de airconditioningssector en in onze webshop vindt u enkel airconditionings van de beste merken. De TCL Split Airco TAC 09/XA71 heeft meerdere functies waarmee u een bijzonder behaaglijk binnenklimaat creëert. De TCL Split Airco TAC 09/XA71 kan koelen, verwarmen, ontvochtigen en ventileren. Met deze multifunctionele airco zult u in elk seizoen genieten van een constante, aangename binnentemperatuur. De TCL airco is voorzien van de nieuwste invertechnologie waardoor deze efficiënt werkt en zeer energiezuinig is. Deze duurzame airco van hoge kwaliteit is afgevuld met R32 koelmiddel, dit transporteert warmte efficiënt en reduceert uw impact op het milieu. De compressor en de condensor die het meeste geluid veroorzaken bij een airco bevinden zich bij een split airco in de buitenunit van de installatie zodat u het amper zult merken als de airco in werking is. De TCL Split Airco TAC 09/XA71 zorgt het hele jaar door voor maximaal comfort in uw huis of op kantoor.Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

TCL Split Airco TAC-12/XA71

Highlights: Deze airco wordt geleverd inclusief: Koelleiding 3m Condensslang 3m Elektrokabel (4 x 1,5) 4m Elektrokabel (3 x 1,5) 2m

404,96

excl. btw

490,00

incl. btw
visibility

TCL Split Airco TAC-18/XA71

582,64

excl. btw

704,99

incl. btw
visibility

TCL Split Airco TAC-24/XA71

723,14

excl. btw

875,00

incl. btw

TCL Split Airco TAC 09/XA71 voor de beste prijs

H&C Systems is leverancier van de beste merken airconditioners en biedt deze voor de beste prijzen op de markt aan. Tot onze collectie behoren de nieuwste modellen van de belangrijkste en meest bekende merken zoals Mitsubishi, Toshiba, Panasonic, TCL, Gree en Haier. Wij leveren alleen de airco’s, maar u kunt deze prima zelf plaatsen. In verband met de 24 maanden garantie die wij op alle airco’s geven is het wel belangrijk dat u de airco laat aansluiten en in bedrijf laat stellen door een gecertificeerd installateur.

Vragen over TCL Split Airco TAC 09/XA71

Wij zijn betrokken bij onze klanten en u kunt te allen tijde contact met ons opnemen als u vragen heeft. Heeft u twijfels over uw aankoop dan kunt u rekenen op deskundig advies zodat u de juiste keuze kunt maken. Omdat wij direct uit voorraad leveren bieden wij een snelle levering. Binnen 2 à 3 werkdagen heeft u uw airco in huis. Vanzelfsprekend zorgen wij voor een correcte levering zodat uw airco in perfecte staat geleverd wordt.