filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Panasonic Split Airco kopen bij H&C Systems

Op het gebied van airconditioners is Panasonic één van de wereldleiders. Als u een Panasonic Split Airco kopen wilt dan is dat een verstandige keuze. In de webwinkel van H&C Systems treft u verschillende modellen van dit gerenommeerde merk aan. Een Panasonic airco staat garant voor efficiëntie. U kunt rekenen op jarenlange prestaties van hoge kwaliteit. Neem een kijkje in onze webwinkel als u een Panasonic Split Airco kopen wilt voor de gedetailleerde specificaties. Met een Panasonic airco kunt u koelen, verwarmen, ontvochtigen en ventileren. In alle seizoenen kunt u genieten van een constante, behaaglijke temperatuur en een gezond binnenklimaat. Wilt u bij een Panasonic Split Airco kopen ook rekening houden met het milieu? Ook dan is de Panasonic airco een goede keuze. Er wordt als koelmiddel een milieuvriendelijk koelmiddel gebruikt. De nieuwe inverter technologie zorgt voor een flinke besparing op het energieverbruik. De inverter warmtepomp heeft een modulerend vermogen. Dankzij de variabele snelheid wordt het vermogen aangepast aan de warmtevraag van de woning. Hierdoor stijgt het rendement. Op het gebied van energiebesparing is Panasonic een topper! In vrijwel elke stand doet de Panasonic stil zijn werk. Een Panasonic Split Airco kopen doet u bij H&C Systems. Wij zijn dé expert in de airconditioningsector!Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Panasonic Split Airco BZ25WKE

500,00

excl. btw

605,00

incl. btw
visibility

Panasonic Split Airco BZ35WKE

528,93

excl. btw

640,01

incl. btw
visibility

Panasonic Split Airco BZ50WKE

814,05

excl. btw

985,00

incl. btw

Panasonic Split Airco kopen tegen de beste prijs

H&C Systems biedt gegarandeerd de beste prijs. U vindt airco’s van deze hoge kwaliteit beslist nergens goedkoper! De Panasonic Split Airco kunt u vanaf elke afstand bedienen dankzij de Wifi module. Zo is de temperatuur als u thuiskomt altijd op het gewenst niveau. U heeft geen last meer van hitte tijdens zomerse dagen en u voelt geen koude tocht meer als het buiten ijskoud is. U zult jarenlang probleemloos kunnen genieten van een Panasonic airco.

Panasonic Split Airco kopen uit voorraad

Wilt u de Panasonic Split Airco snel in huis hebben? Omdat wij direct uit voorraad kunnen leveren, kunnen wij een snelle levering realiseren. Binnen 2 – 3 werkdagen bezorgen wij de airco in perfecte staat bij u thuis. Vindt u het lastig om de juiste keuze te maken? Dat kunnen wij goed begrijpen en daarom kunt u te allen tijde met al uw vragen bij ons terecht. H&C Systems heeft persoonlijke aandacht voor u. Wij denken graag met u mee en geven u deskundig advies. Wij leveren alleen de airco’s en bieden de goedkoopste levering. Voor installatie adviseren wij u een erkend vakman in de arm te nemen. Dit in verband met de garantie.