filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Panasonic Split Airco van H&C Systems

Overweegt u om een airconditioning te kopen? Wilt u graag een binnenklimaat dat altijd behaaglijk aanvoelt? Dan is de Panasonic Split Airco precies wat u zoekt! De Panasonic Split Airco is een airconditioning van hoge kwaliteit met uitstekende prestaties. H&C Systems is een ervaren expert in de airconditioningssector en wij leveren enkel airconditioners van de beste merken. Met de Panasonic Split Airco zult u jarenlang probleemloos kunnen genieten. Alle Panasonic airconditioners hebben uitgebreide strenge tests ondergaan zoals de tests voor duurzaamheid, schokbestendigheid, waterdichtheid en geluid. De Panasonic Split Airco heeft al deze test glansrijk doorstaan zodat u verzekerd bent van jarenlange prestaties van hoge kwaliteit. Met een Panasonic Airco kunt u elke ruimte in huis of op kantoor koelen of verwarmen. Tegenwoordig bevatten airconditioners een warmtepomp wat een perfect systeem is om in alle seizoenen plezier van te hebben. Een Panasonic Split Airco is een aircosysteem dat bestaat uit één buitenunit en één of meerdere binnenunits zodat u verschillende ruimtes kunt koelen of verwarmen. Tijdens hete zomerdagen is uw woning heerlijk koel en als het buiten koud is dan houdt de Panasonic Split Airco de ruimte behaaglijk warm. Een split airco is het ideale verwarmingssysteem nu de gasprijzen zo hoog zijn.Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Panasonic Split Airco PZ25WKE

500,00

excl. btw

605,00

incl. btw
visibility

Panasonic Split Airco PZ35WKE

528,93

excl. btw

640,01

incl. btw
visibility

Panasonic Split Airco PZ50WKE

814,05

excl. btw

985,00

incl. btw

Panasonic Split Airco gegarandeerd nergens goedkoper

De airconditioners die wij in onze webwinkel aanbieden vindt u gegarandeerd nergens goedkoper. H&C Systems is een leverancier van airco’s maar wij installeren deze niet. U kunt de airco prima zelf plaatsen maar let er wel op dat u de aansluiting en het in bedrijf stellen van de airco laat uitvoeren door een gecertificeerd installateur. Als de installatie door een vakman is gedaan geven wij op alle airco’s 24 maanden garantie. Omdat wij alle airconditioners op voorraad hebben kunnen wij snel leveren. De levertijd bedraagt 2 tot 3 werkdagen.

Meer weten over Panasonic Split Airco?

Als u meer wilt weten over de Panasonic Split Airco kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Bij ons staat persoonlijk contact hoog in het vaandel en wij vertellen u graag meer over de airco’s die wij aanbieden. In onze webwinkel vindt u bij elk type airco een uitgebreide specificatie. Zo is de Panasonic Split Airco onder andere fluisterstil en heeft een hoog energielabel. Uw airco wordt in perfecte staat bij u afgeleverd. Bij H&C Systems kunt u terecht voor de nieuwste airconditioningsmodellen van de belangrijkste en meest bekende merken op de markt.