filter_list

Filter

0
Onbeperkt

De multifunctionele Panasonic airco

Wilt u jarenlang plezier hebben van uw airco? Kies dan voor een airco van H&C Systems. Wij zijn zeer deskundig op het gebied van airconditioning. Als u een Panasonic airco aanschaft kunt u zich verheugen op jarenlange prestaties van hoge kwaliteit. De Panasonic airco zal probleemloos uw huis of kantoor koelen of verwarmen. Een Panasonic airco is eerst uitgebreid getest voordat deze op de markt komt. De strenge tests worden uitgevoerd om effectiviteit en betrouwbaarheid op de lange termijn te garanderen. Met een Panasonic airco kunt u zowel in de zomer als in de winter een comfortabel binnenklimaat realiseren.

Een Panasonic airco kenmerkt zich door:

  • Een hele stille werking
  • Zeer energiezuinig
  • Geschikt voor koelen en verwarmen
  • Altijd met afstandsbediening
  • Mogelijkheid tot bediening via de Wifi

In onze webwinkel kunt u kiezen uit diverse modellen. Bij elk model staan de eigenschappen vermeld. U kunt met deze airco’s ook ontvochtigen en ventileren. Zo geniet u van een altijd aangenaam binnenklimaat én van een gezonde lucht. Als u kiest voor Panasonic, kiest u voor degelijke Japanse kwaliteit. Een Panasonic airco heeft een laag geluidsniveau en is energiezuinig. Dankzij de inverter technologie kost het minder energie om de ingestelde temperatuur te handhaven.Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Panasonic Split Airco BZ25WKE

500,00

excl. btw

605,00

incl. btw
visibility

Panasonic Split Airco BZ35WKE

528,93

excl. btw

640,01

incl. btw
visibility

Panasonic Split Airco BZ50WKE

814,05

excl. btw

985,00

incl. btw

Duurzame Panasonic airco nergens goedkoper!

Bent u op zoek naar een airco van hoge kwaliteit? Bij H&C Systems vindt u alleen de beste merken op de markt. Tot die beste merken behoort zeker ook Panasonic. Dit wereldwijd bekende merk biedt airco's van hoge kwaliteit. Van een Panasonic airco zult u jarenlang plezier hebben. Met een Panasonic airco kunt u zowel koelen als verwarmen. Het hele jaar door geniet u van een comfortabel binnenklimaat. H&C Systems biedt verschillende modellen Panasonic airco's aan. H&C Systems is de expert in de sector van airconditioning en koeltechniek. Onze professionals helpen u graag om de juiste keuze te maken. Energiebesparing is tegenwoordig een hot item. Een Panasonic airco is zeer energiezuinig. Dit is te danken aan de inverter technologie. De motor start en stopt niet meer om de temperatuur op peil te houden. In plaats daarvan gaat de motor sneller of trager. Hierdoor wordt er efficiënter met energie omgegaan en verlaagt het energieverbruik aanzienlijk. Een ander kenmerk van de Panasonic airco is de zeer stille werking. De units werken zo goed als geruisloos zodat u niet bang hoeft te zijn voor een aanhoudend brommend geluid.

Duurzame Panasonic airco

De lange levensduur en het lage energieverbruik maken de Panasonic airco een zeer duurzame airco. U zult probleemloos jarenlang plezier hebben van uw airco. Een Panasonic airco verwarmt, koelt, ontvochtigt en ventileert. Dit zorgt voor een behaaglijk en gezond binnenklimaat. Panasonic heeft al decennia lang een uitstekende reputatie. Als u kiest voor een Panasonic airco kiest u voor degelijkheid en betrouwbaarheid. U kunt rekenen op jarenlange uitstekende prestaties. Airco's van dezelfde hoge kwaliteit vindt u gegarandeerd nergens goedkoper. H&C Systems biedt de goedkoopste levering! Let er wel op dat wij de airco's alleen leveren en niet installeren. U kunt zelf de airco plaatsen maar laat een erkend F-Gassen installateur de aansluiting verzorgen. Dit is een vereiste om recht te hebben op 24 maanden garantie.

Panasonic airco uit voorraad leverbaar

Alle airco's die wij online aanbieden hebben wij op voorraad. Wij kunnen dan ook zeer snel leveren. Plaats eenvoudig uw bestelling en wij komen deze binnen 2 à 3 werkdagen in perfecte staat afleveren. Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zetten onze ervaring en kennis graag in om u te helpen. U vindt bij ons gegarandeerd de perfecte airco! H&C Systems is uw betrouwbare partner voor airconditioningssystemen. Geniet u binnenkort het hele jaar door van een behaaglijk en comfortabel binnenklimaat?