filter_list

Filter

0
Onbeperkt

De multifunctionele Panasonic airco

Wilt u jarenlang plezier hebben van uw airco? Kies dan voor een airco van H&C Systems. Wij zijn zeer deskundig op het gebied van airconditioning. Als u een Panasonic airco aanschaft kunt u zich verheugen op jarenlange prestaties van hoge kwaliteit. De Panasonic airco zal probleemloos uw huis of kantoor koelen of verwarmen. Een Panasonic airco is eerst uitgebreid getest voordat deze op de markt komt. De strenge tests worden uitgevoerd om effectiviteit en betrouwbaarheid op de lange termijn te garanderen. Met een Panasonic airco kunt u zowel in de zomer als in de winter een comfortabel binnenklimaat realiseren.

Een Panasonic airco kenmerkt zich door:

  • Een hele stille werking
  • Zeer energiezuinig
  • Geschikt voor koelen en verwarmen
  • Altijd met afstandsbediening
  • Mogelijkheid tot bediening via de Wifi

In onze webwinkel kunt u kiezen uit diverse modellen. Bij elk model staan de eigenschappen vermeld. U kunt met deze airco’s ook ontvochtigen en ventileren. Zo geniet u van een altijd aangenaam binnenklimaat én van een gezonde lucht. Als u kiest voor Panasonic, kiest u voor degelijke Japanse kwaliteit. Een Panasonic airco heeft een laag geluidsniveau en is energiezuinig. Dankzij de inverter technologie kost het minder energie om de ingestelde temperatuur te handhaven.



Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Panasonic Split Airco PZ25WKE

500,00

excl. btw

605,00

incl. btw
visibility

Panasonic Split Airco PZ35WKE

528,93

excl. btw

640,01

incl. btw
visibility

Panasonic Split Airco PZ50WKE

814,05

excl. btw

985,00

incl. btw

Duurzame Panasonic airco nergens goedkoper!

De Panasonic airco’s die wij aanbieden hebben een uitstekend prijs- kwaliteitsniveau. H&C Systems biedt de beste prijzen op de markt. Een Panasonic airco van dezelfde hoge kwaliteit vindt u beslist nergens goedkoper! Wilt u uw airco snel geleverd hebben? H&C Systems heeft alle aangeboden airco’s op voorraad. U kunt rekenen op een zeer snelle levering. Uw airco wordt binnen 2 à 3 werkdagen in perfecte staat afgeleverd. Wij geven op alle airco’s 24 maanden garantie. Installatie door een erkend installateur is dan wel een vereiste.

Vragen over Panasonic Airco?

U vindt al veel informatie op deze website. Heeft u toch nog meer informatie nodig dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Een betrokken houding vinden wij heel belangrijk. Als u twijfelt welke airco voor uw situatie het meest geschikt is kunt u van ons professioneel advies verwachten. U vindt bij ons gegarandeerd de juiste airco! Geniet van een aangenaam en gezond binnenklimaat met een Panasonic airco van H&C Systems! Of het nu snikheet of ijskoud is, met een airco zult u het hele jaar door maximaal comfort ervaren. Een Panasonic airco is zowel geschikt voor grote als kleine ruimtes. Plaats vandaag nog uw bestelling!