filter_list

Filter

0
Onbeperkt

De innovatieve Mitsubishi Premium airconditioning

Vindt u een gezond en behaaglijk binnenklimaat belangrijk? H&C Systems is expert in de airconditioning sector en in onze webwinkel treft u enkel de beste merken op de markt aan. Wij bieden de nieuwste airconditioningsmodellen aan zoals de innovatieve Mitsubishi Premium. Deze energiezuinige airco kan koelen, verwarmen, ontvochtigen en ventileren. De zomerse dagen dat u zit te puffen van de hitte of de winterdagen dat u een koude tocht in uw nek voelt, behoren tot het verleden als u een Mitsubishi Premium aanschaft. U kunt elke ruimte koelen of verwarmen en zo in alle seizoenen genieten van een comfortabel binnenklimaat. De innovatieve inverter technologie zorgt ervoor dat het vermogen van de airco wordt afgestemd op de werkelijke vraag. Dit voorkomt het energieverslindende uitvallen en weer opstarten van de airco. Door modulatie wordt er flink op de energie bespaart wat de Mitsubishi Premium tot een duurzame airco maakt. U doet zowel het milieu als uzelf een plezier. U zult jarenlang plezier hebben van deze prachtige airco die niet alleen fantastische prestaties levert maar door het moderne strakke design ook naadloos in elke ruimte integreert. De Mitsubishi Premium is leverbaar in de kleuren wit, zwart en zilvergrijs. De fluisterstille werking is ideaal voor een geluidsgevoelige woon- en werkomgeving.Weergave:


Bezig met laden...
visibility

MITSUBISHI Premium MSZ-EF25VGK

1.037,19

excl. btw

1.255,00

incl. btw
visibility

MITSUBISHI Premium MSZ-EF25VGK Black

1.123,96

excl. btw

1.359,99

incl. btw
visibility

MITSUBISHI Premium MSZ-EF25VGK Gray

1.037,19

excl. btw

1.255,00

incl. btw
visibility

MITSUBISHI Premium MSZ-EF35VGK

1.115,70

excl. btw

1.350,00

incl. btw
visibility

MITSUBISHI Premium MSZ-EF35VGK Black

1.185,95

excl. btw

1.435,00

incl. btw
visibility

MITSUBISHI Premium MSZ-EF35VGK Gray

1.115,70

excl. btw

1.350,00

incl. btw
visibility

MITSUBISHI Premium MSZ-EF50VGK

1.582,64

excl. btw

1.914,99

incl. btw
visibility

MITSUBISHI Premium MSZ-EF50VGK Black

1.599,17

excl. btw

1.935,00

incl. btw
visibility

MITSUBISHI Premium MSZ-EF50VGK Gray

1.582,64

excl. btw

1.914,99

incl. btw

Mitsubishi Premium: nergens goedkoper

H&C Systems is een online winkel waar alle modellen die wij verkopen overzichtelijke worden aangeboden. Wij bieden de beste prijzen. Airco’s van dezelfde hoge kwaliteit vindt u gegarandeerd nergens goedkoper! Wij kunnen snel leveren omdat wij alles op voorraad hebben. Binnen 2 à 3 werkdagen wordt uw airco in perfecte staat bij u thuis bezorgd. Houd wel in gedachten dat wij de airco’s alleen leveren en niet aansluiten. Als u de airco aan laat sluiten en in werking laat stellen door een erkend installateur dan krijgt u 24 maanden garantie.

Meer weten over de Mitsubishi Premium airco?

H&C Systems voelt zich persoonlijk betrokken bij de klanten en u kunt altijd bij ons terecht als u vragen heeft. Wij denken graag met u mee en geven u professioneel advies zodat u de juiste keuze kunt maken. Tegenwoordig is een airco niet meer weg te denken in het dagelijks leven. Met een Mitsubishi Premium heeft u thuis en op kantoor altijd een constante temperatuur die behaaglijk aanvoelt. Door de Wifimodule kunt u de airco vanaf elke locatie bedienen. In onze webwinkel kunt u de uitgebreide specificaties van de Mitsubishi Premium lezen. U zult verrast zijn door de vele mogelijkheden.