filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Topper onder de airco’s: Mitsubishi Heavy Industries airco’s

Bent u op zoek naar Mitsubishi Heavy Industries airco’s? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij H&C Systems. Wij bieden u een ruim aanbod aan van verschillende soorten Mitsubishi Heavy Industries airco’s die toepasbaar zijn in iedere ruimte. Mitsubishi Heavy Industries airco’s zijn hoogwaardige airconditioningoplossingen die bekend staan om de betrouwbaarheid, efficiëntie en comfort. Als toonaangevende leverancier van airconditioners en koeltechnologieën levert Mitsubishi Heavy Industries een uitgebreid assortiment airconditioners van hoge kwaliteit voor zowel particuliere als commerciële toepassingen. H&C Systems is een erkende dealer van Mitsubishi Heavy Industries airco’s en biedt installatie, onderhoud en reparatie van deze apparaten. Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod? U kunt direct een kijkje nemen op deze website. Daarnaast staan wij u graag te woord en denken we met u mee over de mogelijkheden voor het leveren en installeren van uw gewenste Mitsubishi Heavy Industries airco’s.Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Mitsubishi Heavy Diamond Design Split airco SRK25ZSX-WB

1.326,45

excl. btw

1.605,00

incl. btw
visibility

Mitsubishi Heavy Diamond Design Split airco SRK35ZSX-WB

1.471,07

excl. btw

1.779,99

incl. btw
visibility

Mitsubishi Heavy Diamond Design Split airco SRK50ZSX-WB

1.764,46

excl. btw

2.135,00

incl. btw
visibility

Mitsubishi Heavy Diamond Split airco SRK25ZSX-W

1.260,33

excl. btw

1.525,00

incl. btw
visibility

Mitsubishi Heavy Diamond Split Airco SRK35ZSX-W

1.396,69

excl. btw

1.689,99

incl. btw
visibility

Mitsubishi Heavy Diamond Split Airco SRK50ZSX-W

1.702,48

excl. btw

2.060,00

incl. btw

Voordelen van Mitsubishi Heavy Industries airco’s

Een van de belangrijkste voordelen van Mitsubishi Heavy Industries airco’s is hun betrouwbaarheid. Mitsubishi Heavy Industries streeft naar kwaliteit en duurzaamheid bij het ontwerp en de productie van hun airconditioners. Daarom worden deze apparaten grondig getest om ervoor te zorgen dat ze bestand zijn tegen de meest veeleisende omstandigheden. Dit betekent dat de airconditioners van MHI minder storingen hebben en minder onderhoud nodig hebben dan andere merken. Een ander belangrijk voordeel van Mitsubishi Heavy Industries airconditioners is hun efficiëntie. De airconditioners zijn ontworpen met geavanceerde technologie die zorgt voor een efficiënter energieverbruik. Hierdoor verbruiken ze minder energie dan vergelijkbare airconditioners wat resulteert in lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk. Daarnaast zijn deze airconditioners voorzien van een aantal functies die de efficiëntie verhogen zoals een intelligente sensor die de temperatuur en vochtigheid in de ruimte meet en de airconditioner aanpast aan de omstandigheden.

Ruim assortiment van Mitsubishi Heavy Industries airco’s

H&C Systems biedt een uitgebreid assortiment Mitsubishi Heavy Industries airco’s voor verschillende toepassingen en ruimtes waaronder wandmodellen, plafondmodellen en kanaalmodellen. Deze airconditioners zijn beschikbaar in verschillende capaciteiten en zijn geschikt voor zowel kleine als grote ruimtes. Bovendien biedt H&C Systems professionele installatie en onderhoud van deze airconditioners wat ervoor zorgt dat de airconditioners optimaal blijven werken en de efficiëntie en betrouwbaarheid behouden. Comfort is een ander belangrijk aspect van Mitsubishi Heavy Industries airco’s. Deze apparaten bieden een nauwkeurige en constante temperatuurregeling wat zorgt voor een comfortabele leefomgeving.