filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Topper onder de airco’s: Mitsubishi Heavy Industries airconditioning

Bij H&C Systems kunt u terecht voor de aanschaf van een Mitsubishi Heavy Industries airconditioning. Wij zijn gespecialiseerd in de airconditioningssector en bieden een uitgebreide catalogus aan van airconditioning- en verwarmingstoestellen van de beste merken op de markt. In onze webwinkel vindt u alle modellen die wij aanbieden waaronder een groot aanbod van het merk Mitsubishi. Een Mitsubishi Heavy Industries airconditioning is een goede keuze wanneer u op zoek bent naar een airconditioner die elke ruimte in uw woning of kantoor kan koelen en verwarmen. Hierdoor kunt u het hele jaar door genieten van een comfortabele en gelijkmatige temperatuur. Het unieke aan de Mitsubishi Heavy Industries airconditioning is dat meerdere binnenunits gekoppeld kunnen worden aan slechts één buitenunit. Dit zorgt voor een efficiënte en kosteneffectieve oplossing voor het koelen en verwarmen van meerdere ruimtes. Bij H&C Systems staan wij voor kwaliteit en service. Wij garanderen snelle en realistische levertijden en zetten ons maximaal in om de systemen in perfecte staat bij u af te leveren. Bovendien kunt u bij ons rekenen op persoonlijke aandacht en deskundig advies zodat u altijd de beste keuze maakt voor uw specifieke situatie.Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Mitsubishi Heavy Diamond Design Split airco SRK25ZSX-WB

1.326,45

excl. btw

1.605,00

incl. btw
visibility

Mitsubishi Heavy Diamond Design Split airco SRK35ZSX-WB

1.471,07

excl. btw

1.779,99

incl. btw
visibility

Mitsubishi Heavy Diamond Design Split airco SRK50ZSX-WB

1.764,46

excl. btw

2.135,00

incl. btw
visibility

Mitsubishi Heavy Diamond Split airco SRK25ZSX-W

1.260,33

excl. btw

1.525,00

incl. btw
visibility

Mitsubishi Heavy Diamond Split Airco SRK35ZSX-W

1.396,69

excl. btw

1.689,99

incl. btw
visibility

Mitsubishi Heavy Diamond Split Airco SRK50ZSX-W

1.702,48

excl. btw

2.060,00

incl. btw

Ruim aanbod in Mitsubishi Heavy Industries airconditioning

Mitsubishi Heavy Industries airconditioning staat bekend om de kwaliteit en innovatieve technologieën. Wij bieden diverse airco-systemen aan voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Onze systemen zijn ontworpen met energie-efficiëntie en comfort in gedachten, waardoor ze niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. De airco-systemen van Mitsubishi zijn ontworpen met het oog op comfort. De systemen kunnen elke ruimte in uw woning of kantoor koelen of verwarmen waardoor u het hele jaar door kunt genieten van een aangename temperatuur. De Mitsubishi Heavy Industries airconditioning biedt verschillende opties aan om meerdere binnenunits te koppelen aan slechts één buitenunit. Dit geeft meer flexibiliteit bij het ontwerpen van het airco-systeem. H&C Systems biedt een complete catalogus aan van Mitsubishi Heavy Industries airconditioning modellen waardoor er voor elke situatie een geschikte oplossing te vinden is.

Meer weten over de Mitsubishi Heavy Industries airconditioning?

Wilt u meer weten over de Mitsubishi Split Airco of andere airconditioning- en verwarmingstoestellen in ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze webwinkel. Onze experts helpen u graag verder met al uw vragen en geven u advies op maat. Zo bent u verzekerd van een airco die voldoet aan al uw wensen en eisen.