filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Topper onder de airco’s: Mitsubishi Heavy Industries airco

Wilt u een optimaal binnenklimaat met een temperatuur die altijd behaaglijk is? H&C Systems levert airconditioners van topkwaliteit! In onze webwinkel bieden wij een ruim assortiment airconditioners van de beste merken op de markt aan. De Mitsubishi Heavy industries airco is de Mercedes onder de airco’s. De SRK serie van de Mitsubishi Heavy Industries airco is een van de stilste, krachtigste en meest energie efficiënte airco’s welke op de markt te vinden zijn. H&C systems is expert in de airconditioningssector met jarenlange ervaring. De Mitsubishi Heavy Industries airco kan veel meer dan koelen en verwarmen. Omdat deze airco ook kan ontvochtigen en ventileren wordt de luchtkwaliteit enorm verbeterd. De luchtvochtigheid heeft een ideaal niveau en innovatieve filtertechnieken verwijderen stofdeeltjes, rook en geurtjes. De omgeving is niet alleen een stuk behaaglijker maar ook veel gezonder. Met een Mitsubishi Heavy Industries airco heeft u de krachtigste, stilste en meest energiezuinige airco. Al onze airconditioners bevatten een warmtepomp. Dat betekent dat u er het hele jaar plezier van heeft. Het maakt de airconditioners tot een ideaal verwarmingssysteem voor de winter. Met de nieuwe invertertechnologie wordt de geleverde capaciteit voortdurend afgestemd op de gewenste temperatuur. Hiermee wordt veel energie bespaard.Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Mitsubishi Heavy Diamond Design Split airco SRK25ZSX-WB

1.326,45

excl. btw

1.605,00

incl. btw
visibility

Mitsubishi Heavy Diamond Design Split airco SRK35ZSX-WB

1.471,07

excl. btw

1.779,99

incl. btw
visibility

Mitsubishi Heavy Diamond Design Split airco SRK50ZSX-WB

1.764,46

excl. btw

2.135,00

incl. btw
visibility

Mitsubishi Heavy Diamond Split airco SRK25ZSX-W

1.260,33

excl. btw

1.525,00

incl. btw
visibility

Mitsubishi Heavy Diamond Split Airco SRK35ZSX-W

1.396,69

excl. btw

1.689,99

incl. btw
visibility

Mitsubishi Heavy Diamond Split Airco SRK50ZSX-W

1.702,48

excl. btw

2.060,00

incl. btw

Perfect binnenklimaat met Mitsubishi Heavy Industries airco

Met een Mitsubishi Heavy Industries airco creëert u het hele jaar door een perfect binnenklimaat. H&C Systems is de betrouwbare leverancier van alleen de beste merken airconditioners. Wij zijn expert op het gebied van airconditioning en koeltechniek. In onze webwinkel bieden wij een ruim assortiment airconditioners van topkwaliteit aan. Daar hoort zeker ook de Mitsubishi Heavy Industries airco bij! De Mitsubishi Heavy Industries airco staat garant voor comfort. Een airconditioner is niet langer alleen om te koelen. U kunt er ook de ruimte mee verwarmen. Het is het hele jaar door een echte klimaatregelaar. De Mitsubishi Heavy Industries airco is de Rolls-Royce onder de airco's. De toegepaste warmtepomp inverter techniek is de meest geavanceerde ter wereld. Met deze inverter techniek wordt de geleverde capaciteit voortdurend afgestemd op de gewenste temperatuur. Hierdoor vermindert het energieverbruik drastisch. De Mitsubishi Heavy Industries is een uiterst duurzame airco. Duurzaam betekent in dit geval niet alleen dat de airco een lange levensduur heeft. De Mitsubishi Heavy Industries airco's worden ook op een milieubewuste manier ontworpen en geproduceerd. De materialen zijn milieuvriendelijk zodat 90 procent van airconditioners gerecycled kan worden. Als het om het milieu gaat draagt de Mitsubishi Heavy Industries airco zeker zijn steentje bij.

Mitsubishi Heavy Industries airco: nergens goedkoper!

U vindt een airco van dezelfde hoge kwaliteit gegarandeerd nergens goedkoper! Met een Mitsubishi Heavy Industries airco heeft u altijd de gewenste temperatuur in elke ruimte. De omgeving voelt altijd behaaglijk aan en is ook nog eens gezonder. Deze airco kan namelijk ook de lucht ontvochtigen waardoor de luchtkwaliteit enorm verbetert. Daarnaast verwijdert de beste filtertechniek nare luchtjes, pollen, stof en rook. Met een Mitsubishi Heavy Industries airco geniet u het hele jaar door van een aangenaam binnenklimaat. De Mitsubishi Heavy Industries airconditioners doen hun werk zeer geruisloos. U kunt in alle rust genieten van uw airco!

Snelle levering van uw Mitsubishi Heavy Industries airco

Onze experts adviseren u graag over de meest geschikte airco voor uw situatie. H&C Systems heeft jarenlange ervaring in de branche van airconditioning en koelsystemen. H&C Systems is dé online shop voor airconditioningssystemen! Wij bieden alleen de beste merken aan. Omdat wij alle modellen op voorraad hebben kunnen wij zeer snel leveren. Wij installeren geen airco's, maar bieden wel de goedkoopste levering. Onze airconditioners kunt u prima zelf plaatsen. De aansluiting en inbedrijfstelling van uw airco kunt u het beste laten uitvoeren door een gecertificeerde F-Gassen nstallateur. U krijgt dan van ons 24 maanden garantie.