filter_list

Filter

0
Onbeperkt

De luxe Mitsubishi Diamond MSZ LN50VG

Een airco is tegenwoordig een volwaardig onderdeel van het interieur en de Mitsubishi Diamond MSZ LN50VG is dan ook een stijlvol object in uw woning of op kantoor. De wandunit Mitsubishi Diamond MSZ LN50VG is niet alleen fraai vormgegeven maar levert ook fantastische prestaties. H&C Systems biedt deze airco aan tegen de beste prijs. Als expert in de airconditioningssector bieden wij enkel airco’s en verwarmingstoestellen aan van hoge kwaliteit. De Mitsubishi Diamond MSZ LN50VG koelt, verwarmt én ontvochtigt zodat het binnenklimaat in alle seizoenen comfortabel is. Dankzij de inverter technologie is de Mitsubishi Diamond MSZ LN50VG zeer energiezuinig. In de plaats van energie te stoppen in het starten en stoppen, past de inverter de snelheid van de motor aan zodat die sneller of trager gaat en continu en op termijn efficiënter draait. Door deze modulatie wordt een flinke besparing gerealiseerd. Dit systeem is aantrekkelijk gedurende het hele jaar nu de energieprijzen zo hoog zijn. Ook als de airco op volle capaciteit draait hoort u deze vrijwel niet. Met een Mitsubishi Diamond MSZ LN50VG schaft u een duurzame hightech, gebruiksvriendelijke en stille airco aan waar u jarenlang plezier van zult hebben.Weergave:


Bezig met laden...
visibility

MITSUBISHI Diamond MSZ-LN25VG Black

1.322,31

excl. btw

1.600,00

incl. btw
visibility

MITSUBISHI Diamond MSZ-LN25VG Pearl White

1.322,31

excl. btw

1.600,00

incl. btw
visibility

MITSUBISHI Diamond MSZ-LN25VG Red

1.322,31

excl. btw

1.600,00

incl. btw
visibility

MITSUBISHI Diamond MSZ-LN50VG

1.942,15

excl. btw

2.350,00

incl. btw
visibility

MITSUBISHI Diamond MSZ-LN50VG Black

1.942,15

excl. btw

2.350,00

incl. btw
visibility

MITSUBISHI Diamond MSZ-LN50VG Pearl White

1.942,15

excl. btw

2.350,00

incl. btw

Snelle levering Mitsubishi Diamond MSZ LN50VG

Alle modellen die wij in onze webwinkel aanbieden hebben wij op voorraad. Als u een keuze heeft gemaakt dan kunt u eenvoudig uw bestelling plaatsen. Wij bieden een snelle levering, binnen 2 à 3 werkdagen wordt de airco in perfecte staat bij u thuis bezorgd. H&C Systems is alleen leverancier van de airco’s en installeert deze niet. Daar staat tegenover dat wij gegarandeerd de goedkoopste levering bieden! Wij adviseren u om de airco te laten installeren en in bedrijf stellen door een gecertificeerd installateur. Dat is een voorwaarde voor de garantie van 24 maanden die wij op alle airco’s geven.

Informatie over Mitsubishi Diamond MSZ LN50VG

Wij begrijpen dat u niet over één nacht ijs gaat bij de aanschaf van een airco. Als u meer informatie wilt over de Mitsubishi Diamond MSZ LN50VG dan kunt u altijd contact met ons opnemen. H&C Systems voelt zich betrokken bij de klanten en denkt graag met u mee zodat u de juiste keuze kunt maken. Door onze expertise en ervaring kunnen wij u deskundig advies geven. Deze airco is verkrijgbaar in de kleuren rood, wit en zwart. Voor luxueuze klimaatbeheersing bent u bij H&C Systems aan het juiste adres.