filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Perfect binnenklimaat met Mitsubishi Diamond MSZ LN25VG

Wilt u graag het hele jaar door een perfect binnenklimaat? Met de Mitsubishi Diamond MSZ LN25VG wordt dat realiteit. Deze topper onder de airco’s kan zowel koelen als verwarmen. Daarnaast wordt de lucht ook ontvochtigd wat uw gezondheid ten goede zal komen. Bovendien is de Mitsubishi Diamond MSZ LN25VG voorzien van een speciale luchtfilter die nare luchtjes, pollen, stof etc. uit de lucht haalt zodat de omgeving altijd fris en schoon is. Met een Mitsubishi Diamond MSZ LN25VG haalt u een airco van hoge kwaliteit in huis die voorzien is van de nieuwste snufjes. H&C Systems is leverancier van de beste merken airco’s op de markt tegen de beste prijzen. In onze webwinkel treft u de nieuwste airconditioningsmodellen aan van de belangrijkste en meest bekende merken op de markt zoals Mitsubishi Electric, Mitsubishi heavy, LG, Toshiba, Panasonic, TCL, Gree en Haier. Al deze merken bieden hoogwaardige en zeer energiezuinige apparatuur. De vrijwel stille, soepele werking, zelfs op volle capaciteit, is een kenmerk waar consumenten blij mee zijn. Dankzij de invertechnologie is modulatie mogelijk en wordt het vermogen aangepast aan de warmtevraag. Hierdoor stijgt het rendement en is deze airco zeer energiezuinig. Van een Mitsubishi Diamond MSZ LN25VG zult u probleemloos jarenlang plezier hebben!Weergave:


Bezig met laden...
visibility

MITSUBISHI Diamond MSZ-LN25VG Black

1.322,31

excl. btw

1.600,00

incl. btw
visibility

MITSUBISHI Diamond MSZ-LN25VG Pearl White

1.322,31

excl. btw

1.600,00

incl. btw
visibility

MITSUBISHI Diamond MSZ-LN25VG Red

1.322,31

excl. btw

1.600,00

incl. btw

De beste prijs voor Mitsubishi Diamond MSZ LN25VG

Als expert in de airconditioningssector kunnen wij airco’s van de hoogste kwaliteit aanbieden tegen de beste prijs. U vindt een Mitsubishi Diamond MSZ LN25VG gegarandeerd nergens goedkoper! H&C Systems is alleen de leverancier van airco’s en installeert deze niet. U kunt de airco prima zelf plaatsen, maar wij adviseren om de aansluiting en de werking stelling te laten uitvoeren door een erkend installateur. Dit in verband met de garantie van 24 maanden die wij geven.

Meer informatie Mitsubishi Diamond MSZ LN25VG

Wij begrijpen dat u zich zorgvuldig oriënteert voordat u een airco aanschaft. U kunt daarom te allen tijde met al uw vragen bij ons terecht. H&C Systems is betrokken bij de klanten en u kunt rekenen op persoonlijk advies. Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken zodat u de airco krijgt die precies bij uw situatie past. Wij leveren direct uit voorraad zodat wij uw airco snel kunnen bezorgen. Binnen 2 à 3 werkdagen heeft u de airco in huis. De Mitsubishi Diamond MSZ LN25VG is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en rood.