filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Online Mitsubishi Diamond Airco kopen

Wilt u binnenkort genieten van het comfort dat een goede airco te bieden heeft? Neem dan een kijkje in onze webshop. H&C Systems biedt een uitgebreid assortiment airconditioners aan van gerenommeerde merken. Graag brengen wij de Mitsubishi Diamond Airco onder uw aandacht. Deze airco is van de hoogste kwaliteit en is voorzien van de nieuwste technologie. H&C Systems is in de airconditioningssector een ervaren expert die u graag deskundig adviseert en helpt om de juiste keuze te maken. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk een comfortabel binnenklimaat is. Met een Mitsubishi Diamond Airco die koelt, warmt en ontvochtigt geniet u zomer en winter van een constante, behaaglijke binnentemperatuur. Door de vrijwel stille, volledig soepele werking zult u geen geluidshinder ervaren, zelfs niet als de airco op volle capaciteit draait. Vindt u net als wij duurzaamheid belangrijk dan is de Mitsubishi Diamond Airco precies wat u nodig heeft. Omdat de ‘vinnen’ voor warmte-uitwisseling volledig gescheiden zijn en vrijwel geen stof verzamelen is de kans op verstopping minimaal. Hierdoor werkt de airco efficiënt en gaat langer mee. U zult jarenlang zonder problemen plezier hebben van uw Mitsubishi Diamond Airco.Weergave:


Bezig met laden...
visibility

MITSUBISHI Diamond MSZ-LN25VG Black

1.322,31

excl. btw

1.600,00

incl. btw
visibility

MITSUBISHI Diamond MSZ-LN25VG Pearl White

1.322,31

excl. btw

1.600,00

incl. btw
visibility

MITSUBISHI Diamond MSZ-LN25VG Red

1.322,31

excl. btw

1.600,00

incl. btw
visibility

MITSUBISHI Diamond MSZ-LN35VG Black

1.628,10

excl. btw

1.970,00

incl. btw
visibility

MITSUBISHI Diamond MSZ-LN35VG Pearl White

1.628,10

excl. btw

1.970,00

incl. btw
visibility

MITSUBISHI Diamond MSZ-LN50VG

1.942,15

excl. btw

2.350,00

incl. btw
visibility

MITSUBISHI Diamond MSZ-LN50VG Black

1.942,15

excl. btw

2.350,00

incl. btw
visibility

MITSUBISHI Diamond MSZ-LN50VG Pearl White

1.942,15

excl. btw

2.350,00

incl. btw
visibility

Mitsubishi Heavy Diamond Design Split airco SRK25ZSX-WB

1.326,45

excl. btw

1.605,00

incl. btw
visibility

Mitsubishi Heavy Diamond Design Split airco SRK35ZSX-WB

1.471,07

excl. btw

1.779,99

incl. btw
visibility

Mitsubishi Heavy Diamond Design Split airco SRK50ZSX-WB

1.764,46

excl. btw

2.135,00

incl. btw
visibility

Mitsubishi Heavy Diamond Split airco SRK25ZSX-W

1.260,33

excl. btw

1.525,00

incl. btw
visibility

Mitsubishi Heavy Diamond Split Airco SRK35ZSX-W

1.396,69

excl. btw

1.689,99

incl. btw
visibility

Mitsubishi Heavy Diamond Split Airco SRK50ZSX-W

1.702,48

excl. btw

2.060,00

incl. btw

Mitsubishi Diamond Airco, natuurlijk van H&C Systems

Wilt u graag een prettig binnenklimaat creëren, omdat u er genoeg van heeft om het 's zomers te warm te hebben en 's winters te koud? De Mitsubishi Diamond Airco is wat u zoekt! De Mitsubishi Diamond Airco, uitgerust met een warmtepomp, biedt het hele jaar door een perfect binnenklimaat, of u zich nu thuis, op kantoor of in een zakelijke omgeving bevindt en ongeacht de temperatuur buitenshuis. H&C Systems is heel enthousiast over de Mitsubishi Diamond Airco, omdat dit systeem zorgt voor een comfortabel en constant binnenklimaat. Bovendien ontvochtigt en ventileert de Mitsubishi Diamond Airco, vandaar dat we ook kunnen spreken van een goed en gezond binnenklimaat.

H&C Systems is gespecialiseerd in hoogwaardige oplossingen op het gebied van airconditioning. U kunt onze producten eenvoudig bestellen via de webshop en dat geldt dus ook voor de Mitsubishi Diamond Airco. Mitsubishi staat erom bekend hun modellen uit te rusten met de innovatieve inverter technologie, die het vermogen van de airco aanpast aan de warmtevraag. De energieverspilling wordt zo geminimaliseerd: de airco blijft aan staan en start niet telkens op, wat veel energie kost. Niet voor niets krijgt de Mitsubishi Diamond Airco een energie-efficiëntieklasse van A+++. Gunstig voor uw energierekening! Dankzij het lage geluidsniveau zult u nauwelijks merken dat de airco aan staat, zelfs niet bij maximale capaciteit. H&C Systems verzekert u van vele jaren plezier met de Mitsubishi Diamond Airco.

Mitsubishi Diamond Airco snel geleverd

Wilt u de Mitsubishi Diamond Airco meteen bestellen en installeren? Dat kan. H&C Systems beschikt over een eigen grote voorraad, waardoor we direct kunnen leveren en u de Mitsubishi Diamond Airco supersnel in huis heeft. Let op, H&C Systems is een leverancier, geen installateur. Het is vrij eenvoudig om de Mitsubishi Diamond Airco te installeren, maar u heeft wel een F-gassen gecertificeerde monteur nodig om de airco aan te sluiten. Uiteraard beschikken wij over de gegevens van gecertificeerde en vakkundige installateurs, die bij u de aansluiting kunnen verzorgen.

U vindt alle gedetailleerde specificaties voor onze producten in de webshop, waaronder o.a. kleur, functies en afmetingen. Voor de Mitsubishi Diamond Airco betaalt u bij H&C Systems gegarandeerd de laagste prijs. Naast airconditioning vindt u bij ons ook hoogwaardige andere producten, zoals:

  • warmtepompen,

  • leidingen,

  • accessoires,

  • montagekanaal.

Het verkoopteam van H&C Systems staat volledig ter beschikking om meer tekst en uitleg te geven over de Mitsubishi Diamond Airco en de installatie ervan. Neem dus gerust contact met ons op over welke airco het meest geschikt is voor uw woning en bedrijf.