filter_list

Filter

0
Onbeperkt

De kwaliteiten van Mitsubishi Diamond

Mitsibushi Electric heeft een uitstekende reputatie op het gebied van airconditioningsystemen. Als u op zoek bent naar een goede airco dan kunnen wij de Mitsubishi Diamond van harte aanbevelen. Wij zijn H&C Systems en wij zijn experts in de airconditioningssector met uitgebreide ervaring. Wij bieden airconditioning- en verwarmingstoestellen aan van de beste merken. In onze webshop treft u een overzicht aan van onze uitgebreide collectie met van elk type een gedetailleerde specificatie van de eigenschappen. U vindt gegarandeerd de airco die bij u past! De Mitsubishi Diamond heeft bijzondere kwaliteiten. De vrijwel stille, volledig soepele werking, zelfs op volle capaciteit zorgt ervoor dat u zonder geluidshinder kunt genieten van een behaaglijk binnenklimaat. De airco koelt, verwarmt en ontvochtigt zodat u in alle seizoenen een gezonde en comfortabele leefomgeving heeft. De Mitsubishi Diamond is bovendien duurzaam omdat de ‘vinnen’ (voor warmte-uitwisseling) volledig gescheiden zijn en vrijwel geen stof verzamelen. Dit zorgt voor een efficiënte werking met minimale problemen van verstopping. De Mitsubishi Diamond gaat lang mee en u zult er jarenlang probleemloos plezier van hebben. Met een airco van H&C Systems zult u het hele jaar door maximaal comfort ervaren in uw huis of op uw werk.Weergave:


Bezig met laden...
visibility

MITSUBISHI Diamond MSZ-LN25VG Black

1.322,31

excl. btw

1.600,00

incl. btw
visibility

MITSUBISHI Diamond MSZ-LN25VG Pearl White

1.322,31

excl. btw

1.600,00

incl. btw
visibility

MITSUBISHI Diamond MSZ-LN25VG Red

1.322,31

excl. btw

1.600,00

incl. btw
visibility

MITSUBISHI Diamond MSZ-LN35VG Black

1.628,10

excl. btw

1.970,00

incl. btw
visibility

MITSUBISHI Diamond MSZ-LN35VG Pearl White

1.628,10

excl. btw

1.970,00

incl. btw
visibility

MITSUBISHI Diamond MSZ-LN50VG

1.942,15

excl. btw

2.350,00

incl. btw
visibility

MITSUBISHI Diamond MSZ-LN50VG Black

1.942,15

excl. btw

2.350,00

incl. btw
visibility

MITSUBISHI Diamond MSZ-LN50VG Pearl White

1.942,15

excl. btw

2.350,00

incl. btw
visibility

Mitsubishi Heavy Diamond Design Split airco SRK25ZSX-WB

1.326,45

excl. btw

1.605,00

incl. btw
visibility

Mitsubishi Heavy Diamond Design Split airco SRK35ZSX-WB

1.471,07

excl. btw

1.779,99

incl. btw
visibility

Mitsubishi Heavy Diamond Design Split airco SRK50ZSX-WB

1.764,46

excl. btw

2.135,00

incl. btw
visibility

Mitsubishi Heavy Diamond Split airco SRK25ZSX-W

1.260,33

excl. btw

1.525,00

incl. btw
visibility

Mitsubishi Heavy Diamond Split Airco SRK35ZSX-W

1.396,69

excl. btw

1.689,99

incl. btw
visibility

Mitsubishi Heavy Diamond Split Airco SRK50ZSX-W

1.702,48

excl. btw

2.060,00

incl. btw

Mitsubishi Diamond, dé airco van H&C Systems

Bent u op zoek naar een puike airconditioning? Met de technieken van tegenwoordig kunt u ook niet alleen koelen met een airco, maar ook verwarmen. Dé airconditioning hiervoor is de Mitsubishi Diamond! Ook in de Mitsubishi Diamond wordt gebruik gemaakt van een warmtepomp. Het hele jaar rond creëert u een perfect binnenklimaat, of dat nu in huis is, op kantoor of in willekeurig elke onderneming. De Mitsubishi Diamond levert het, ongeacht of het buiten heel erg warm is of juist enorm vriest.

H&C Systems houdt zich al jarenlang bezig met het verkopen van airco's van de hoogste kwaliteit via de webshop. Per product hebben we alle specificaties weergegeven, waaronder o.a. de kleur, de functies en de afmetingen. De Mitsubishi Diamond springt er wat ons betreft uit, omdat dit systeem koelt, verwarmt en ontvochtigt. Met een energielabel van A+++ werkt het systeem enorm energiezuinig, wat fijn is voor uw portemonnee. Met het lage geluidsniveau woont merkt u vrijwel niets van deze airco, zefs niet als hij op volle capaciteit aan staat. Omdat de gescheiden vinnen van de Mitsubishi Diamond niet veel stof verzamelen, geeft dat een ongestoorde, efficiënte werking. U heeft daarom jaren plezier van uw airco. De Mitsubishi's zijn voorzien van de innovatieve inverter technologie. Deze technologie zorgt ervoor, dat het vermogen van de airco wordt aangepast aan de warmtevraag. Het energieverslindende opstarten wordt hierdoor geminimaliseerd. Met een Mitsubishi Diamond airco woont en werkt u zeer comfortabel.

Mitsubishi Diamond nergens goedkoper

Naast alle voordelen van de Mitsubishi Diamond die we u al noemden, is een heel groot voordeel toch wel de aanschafprijs. Wij garanderen u dat u de Mitsubishi Diamond echt nergens goedkoper zult vinden dan in de webshop van H&C Systems! U kunt zelf het systeem installeren, er is echter wel een F-gas certificatie nodig, van een gecertificeerde monteur. H&C Systems kan u uiteraard assisteren bij het vinden van een dergelijke monteur.

Wij bezorgen de Mitsubishi Diamond razendsnel, omdat we altijd direct uit onze eigen, grote voorraad kunnen leveren. Overigens voor een groot scala aan hoogwaardige producten in onze webshop terecht, zoals:

  • airco's,

  • warmtepompen,

  • leidingen,

  • accessoires,

  • montagekanaal.

Het verkoopteam van H&C Systems staat volledig ter beschikking om meer tekst en uitleg te geven over de Mitsubishi Diamond en de installatie ervan. Een airco schaft u tenslotte niet iedere dag aan. Neem dus gerust contact met ons op over welke airco het meest geschikt is voor uw situatie.