filter_list

Filter

0
Onbeperkt

De energiezuinige Haier Split Tide 35

Als u van plan bent om een airco aan te schaffen dan is H&C Systems dé leverancier van de beste merken airco’s op de markt. In onze webwinkel treft u een uitgebreid assortiment airconditioners aan van gerenommeerde merken. Graag brengen wij de Haier Split Tide 35 onder uw aandacht. De Haier Split Tide 35 heeft unieke eigenschappen die garant staan voor een binnenklimaat dat in alle seizoenen comfortabel aanvoelt. Met een Haier Split Tide 35 is uw woning of kantoor tijdens de heetste zomerdagen heerlijk koel en op koude winterdagen behaaglijk warm. Door de inverter technologie is modulatie van het geleverde vermogen mogelijk zodat op een proportionele manier aan de werkelijke vraag wordt voldaan. Door deze modulatie wordt energie bespaard en dat maakt de Haier Split Tide 35 een zeer energiezuinige airco. Door de Wifi module kunt u de airco op elk moment en op elke afstand bedienen. Dankzij het geoptimaliseerde ontwerp van de ventilator, luchtkanalen en motor is het geluidsniveau laag. U krijgt een maximum aan comfort, betrouwbaarheid en efficiënte prestaties! De aanschaf van de Haier Split Tide 35 is een duurzame investering omdat u van deze zeer energiezuinige airco jarenlang probleemloos plezier zult hebben.Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Haier Tundra Plus 25

404,96

excl. btw

490,00

incl. btw
visibility

Haier Tundra Plus 35

508,26

excl. btw

614,99

incl. btw
visibility

Haier Tundra Plus 50

685,95

excl. btw

830,00

incl. btw
visibility

Haier Tundra Plus 70

785,12

excl. btw

950,00

incl. btw

Haier Split Tide 35 nergens goedkoper!

In onze webwinkel heeft u de Haier Split Tide 35 snel gevonden. Naast de afbeelding vindt u een gedetailleerde beschrijving van alle specificaties. U zult verrast zijn door de vele mogelijkheden die deze airco te bieden heeft. H&C Systems is een ervaren expert in de airconditioningsector en geeft u deskundig advies als u twijfelt over uw aankoop. Bij ons vindt u gegarandeerd de juiste airco die perfect bij uw wensen past. Wij leveren alleen de airco’s en installeren deze niet, maar wij bieden de goedkoopste levering! De airco’s kunt u zelf prima plaatsen maar wij adviseren u wel om deze aan te laten sluiten door een gecertificeerd installateur in verband met de garantie. Airco’s van dezelfde hoge kwaliteit vindt u gegarandeerd nergens goedkoper!

Vragen over Haier Split Tide 35

Als u vragen heeft over de Haier Split 35 of over de levering en garantie dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten en vertellen u graag meer over onze producten. Wij leveren direct uit voorraad zodat u uw airco snel thuisbezorgd krijgt. Met één buitenunit en één of meerdere binnenunits kunt u verschillende ruimtes in uw woning of kantoor koelen of verwarmen. Kies voor het comfort van de Haier Split 35 en plaats eenvoudig uw bestelling!