filter_list

Filter

0
Onbeperkt

De energiezuinige Haier Split Tide 25

Heeft u genoeg van de temperatuurschommelingen in uw woning of op uw werk? Dan heeft H&C Systems dé oplossing voor u. Wij zijn deskundig op het gebied van airconditioners en bieden in onze webwinkel de nieuwste airconditioningsmodellen van de belangrijkste en meest bekende merken op de markt aan. Zo zijn wij bijvoorbeeld bijzonder enthousiast over de Haier Split Tide 25. Deze airco is een zogenaamde inverter airco. De inverter technologie maakt het mogelijk dat het vermogen van de Haier Split Tide 25 zich aanpast aan de werkelijke vraag naar ‘koud’ of ‘warm’. Deze modulatie maakt de Haier Split Tide 25 tot een energiezuinige airco waar u jarenlang probleemloos plezier van zult hebben. Al onze airconditioners kunnen zowel koelen als verwarmen zodat u in alle seizoenen geniet van een gelijkmatige temperatuur. Daarnaast kan de Haier Split Tide 25 de lucht ook ontvochtigen wat ook een grote bijdrage levert aan een optimaal binnenklimaat. Een ideale vochtigheidsgraad zorgt bovendien voor een flinke besparing op de stookkosten. Met de Haier Split Tide 25 zult u een maximum aan comfort ervaren. Het is een betrouwbare airco die efficiënte prestaties levert. Het geluidsniveau is laag dankzij het geoptimaliseerde ontwerp van de ventilator, luchtkanalen en motor. Alle reden dus om deze geweldige airco aan te schaffen!Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Haier Tundra Plus 25

404,96

excl. btw

490,00

incl. btw
visibility

Haier Tundra Plus 35

508,26

excl. btw

614,99

incl. btw
visibility

Haier Tundra Plus 50

685,95

excl. btw

830,00

incl. btw
visibility

Haier Tundra Plus 70

785,12

excl. btw

950,00

incl. btw

Haier Split Tide 25 nergens goedkoper

H&C Systems is alleen leverancier van de airco’s en installeren deze niet. U vindt gegarandeerd nergens goedkopere airco’s van dezelfde hoge kwaliteit dan bij H&c Systems. Omdat wij alle modellen op voorraad hebben kunnen wij snel leveren. Binnen 2 à 3 werkdagen leveren wij de airco in perfecte staat bij u af. Op al onze airco’s geven wij 24 maanden garantie mits deze vakkundig zijn geïnstalleerd door een gecertificeerde installateur.

Advies over Haier Split Tide 25

Bij H&C Systems staat de betrokkenheid bij onze klanten voorop. U kunt ons met al uw vragen te allen tijde bellen. U kunt van ons deskundig advies verwachten zodat u de airco krijgt die perfect bij u past. Neem eens een kijkje in onze webwinkel waar u alle specificaties kunt lezen van de Haier Split Tide 25. De geluidshinder van deze split airco is minimaal. De componenten die voor lawaai zorgen bevinden zich namelijk in de buitenunit. U kunt de airco vanaf elke locatie en op elke afstand bedienen door de Wifi module. Kies vandaag nog voor de energiezuinige, betaalbare Haider Split Tide 25 van H&C Systems en geniet het hele jaar door van een behaaglijk binnenklimaat!