filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Maximaal rendement met Haier airconditioning

Bent u op zoek naar een Haier airconditioning? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij H&C Systems. Wij bieden u een ruim aanbod aan van verschillende Haier airconditionings die geschikt zijn voor elke ruimte. De Haier airconditioning systemen staan bekend om hun energiezuinigheid en innovatieve technologieën. Haier biedt een breed aanbod aan van airconditioning oplossingen, waaronder wandmodellen, cassette modellen, vloer- en plafondmodellen, multi-split systemen en VRF-systemen. Hierdoor biedt Haier voor elke situatie een passende oplossing. Een belangrijk kenmerk van de Haier airconditioning systemen is het gebruik van de nieuwste technologieën, zoals wifi-bediening en inverter compressoren. Hierdoor zijn de systemen niet alleen energiezuinig, maar ook erg gebruiksvriendelijk. Daarnaast is een Haier airconditioning ook zeer stil en bieden ze een hoog niveau van comfort.Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Haier Tundra Plus 25

404,96

excl. btw

490,00

incl. btw
visibility

Haier Tundra Plus 35

508,26

excl. btw

614,99

incl. btw
visibility

Haier Tundra Plus 50

685,95

excl. btw

830,00

incl. btw
visibility

Haier Tundra Plus 70

785,12

excl. btw

950,00

incl. btw

Duurzame Haier airconditioning

Haier heeft een duidelijke focus op duurzaamheid en het verminderen van de ecologische voetafdruk van hun producten. Dit blijkt niet alleen uit het energiezuinige karakter van de systemen, maar ook uit het gebruik van duurzame materialen en de toepassing van milieuvriendelijke productiemethoden. Haier airconditioning systemen zijn niet alleen geschikt voor thuis, maar ook voor commerciële en industriële toepassingen. Zo biedt Haier ook oplossingen voor hotels, kantoren, ziekenhuizen en andere grote gebouwen. Door hun hoge kwaliteit, energiezuinigheid en innovatieve technologieën zijn de airconditioning systemen van Haier een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en duurzame oplossing voor het reguleren van de temperatuur in hun woning of bedrijfspand.

Snelle levering in Haier airconditioning

Bij H&C Systems begrijpen we dat tijdige levering van onze producten van groot belang is voor onze klanten. Daarom zorgen wij ervoor dat al onze airco’s direct uit voorraad leverbaar zijn en wij binnen 2 à 3 werkdagen kunnen leveren. Dit betekent dat onze klanten niet lang hoeven te wachten voordat ze van hun nieuwe airco kunnen genieten. Het hebben van een grote voorraad aan airco’s stelt ons in staat om snel en efficiënt te leveren en ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop. Naast het feit dat wij een snelle levering bieden, geven wij op al onze airco’s een garantie van 24 maanden. Het is wel belangrijk om te vermelden dat de airco door een erkend installateur geïnstalleerd dient te worden om in aanmerking te komen voor deze garantie. Wij kunnen onze klanten eventueel in contact brengen met een gecertificeerde F-gasmonteur om de installatie te verzorgen. Kortom, bij H&C Systems kunt u rekenen op een snelle levering van uw airco direct uit voorraad zodat u snel kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat.