Daikin Stylish FTXA25AW Daikin Stylish FTXA25AW Daikin Stylish FTXA25AW Daikin Stylish FTXA25AW Daikin Stylish FTXA25AW
Daikin Stylish FTXA25AW Daikin Stylish FTXA25AW Daikin Stylish FTXA25AW Daikin Stylish FTXA25AW Daikin Stylish FTXA25AW
Daikin Stylish FTXA25AW
Compact en functioneel ontwerp met mat-witte afwerking, geschikt voor alle interieurs Het Coanda-effect optimaliseert de luchtstroom, voor een comfortabel binnenklimaat. Dankzij de speciaal...

Artikelnummer

Daikin Stylish FTXA25AW

Verzendkosten

€ 45,00

Standaard levertijd

7 werkdagen

€ 522,31
excl. btw
€ 632,00
incl. btw
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

  • Compact en functioneel ontwerp met mat-witte afwerking, geschikt voor alle interieurs
  • Het Coanda-effect optimaliseert de luchtstroom, voor een comfortabel binnenklimaat. Dankzij de speciaal ontwerpen lamellen, zorgt de gerichte luchtstroom voor een betere luchtverdeling in het hele vertrek.
  • De intelligente thermische sensor bepaalt de huidige ruimtetemperatuur en verdeelt vervolgens de lucht gelijkmatig over de ruimte. Daarna wordt er overgeschakeld op een luchtstroompatroon waarmee warme en koele lucht naar de juiste plek wordt gericht.
  • Fluisterstille werking: de werking van het systeem is nauwelijks hoorbaar. Het geluidsdrukniveau is slechts 19 dB(A)!
  • Seizoensrendement tot A+++ in koel- en verwarmingsmodus, dankzij de geavanceerde technologie en ingebouwde intelligentie.
  • De Flash-streamer maakt gebruik van elektronen om chemische reacties met deeltjes in de lucht te activeren, om allergenen af te breken, zoals pollen en schimmels en storende geuren te verwijderen om een betere, meer zuivere lucht te leveren
  • Daikin Residential-regelaar: bedien uw binnenunit vanuit om het even welke locatie met een app, via uw lokaal netwerk of het internet.
  • Spraakbediening via Amazon Alexa of Google Assistant om de belangrijkste functies te bedienen, zoals setpunt, bedrijfsmodus, ventilatorsnelheid, enz
  • Kies voor een R-32-product om uw milieu-impact te reduceren met 68% in vergelijking met R-410A-systemen en rechtstreeks uw energieverbruik te reduceren, dankzij het hoge energierendement.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.